Jeżdżący Inaczej Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam. Planuję zakup nowego Bandita. Ujeżdżałem go już parę razy w karawanie Suzuki i jestem nim oczarowany. Jedno tylko mi się nie podoba, mianowicie dźwięk. Jest zbyt cichy, wręcz brzmi niepoważnie. Brakuje mu basowego pomruku, bulgotu. w końcu chcę slyszeć, że dosiadam prawie 1300cm. Nie chodzi mi o robienie wielkiego hałasu, wiem że to nie V Max, ale tu z kolei Suzuki przesadziło w drugą mańkę.Może ktoś ma jakieś doświadczenia - czy wymiana tłumika pomoże i jeśli tak to na jaki ewentualnie jaki warsztat może dobrze doradzić w tej kwestii (Warszawa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 wejdź w temat miłośników banditów, po 1 dużo do czytania o banditach i o tłumikach też, po 2 dowiesz sie kto z wawy ma tłumik w bandicie i jaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A ja zamykam :) PozdrawiamJanuszm https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi