kuba9449 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Powiedzcie mi czy w kawasaki zx 636 (zx-6r) rok 2006 jest takie coś, że gdy nie ma podpiętych zegarów, to moto nie dopali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ??? Nie wiem ale w Hondzie cbr f4i jak zdjąłem czache, a zegary zostały to i tak nie chciała odpalić bo w czasze są przekaźniki... :D Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Niewiem jak w Kawie ale jak wymieniałem żarówki w Felce na desce rozdzielczej i ją chciałem uruchomić to się zdziwiłem nie dawała oznak życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 może jest jak w samochodach, jak masz immo to w zegarach moze byc pamięc do kluczyka, rozrusznik wtedy kreci ale nie odpali bo nie ma iskry . Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Bez zegarów nie odpali. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi