Prot Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Marcysiek - otrzymujesz pochwałę wzrokową za podejmowanie jedynie słusznych decyzji - zero fotek ... no chyba, że u Miklasa ... znaczy na głównym :buttrock:Krasnal ... para 7 :) Edytowane 14 Listopada 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Fot nie budiet, nie nadaja sie do publikacji nawet po ocenzurowaniu.....Troszkę się znajdzie do publikacji, np. ze śniadania czy choćby Dolly Parton na rowerze :biggrin: Ale może faktycznie lepiej je zapodać na głównym :cool: Krasnal ... para 7 :DSpoko, przy "dłuższej" grze zdarzają się nawet liczby osiemdziesiąt pięć :icon_biggrin: jeśli wstępnie zakładany plan na przyszły rok wypali to będziemy mieli sporo czasu do gry na promie :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Można wrzucić do Jareg'a na ftp-a jak ktoś potrafi :clap: Info można znaleźć na zasadniczym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 co robimy ze zdjęciami a - stawiamy na ftpa z hasłemb - proszę o dane teledresowe :) to wyślę płytyszerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Noooo miałam je dziś wrzucić na ftpa.. ale coś mi koleżka nie hasa.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja myślę że część zdjątek można pkazać jak gwardia się bawi.Może na spotkanie lutowe będzie więcej chetnych. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 foty + 2 krótkie filmiki wrzuciłam na serwer. Są w katalogu 2007-11-09 Czechy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 foty + 2 krótkie filmiki wrzuciłam na serwer. Są w katalogu 2007-11-09 Czechy. :)A co to za serwer...Jarkowy? bo u mnie cos nie moge otworzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Irkaa daj linka plizz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Irkaa daj linka plizzTo chyba musisz udać się na główne... :biggrin: A filmik... miodzio... :biggrin: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 foty + 2 krótkie filmiki wrzuciłam na serwer. Są w katalogu 2007-11-09 Czechy. :buttrock: O ku*wa ... chyba więcej nie chcę oglądać :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Prot a może z mojego aparatu fotki chcesz obejrzeć na głównym :icon_razz: prawdopodobnie w piątek wieczorem spotykamy się we wrocu będę miał płyty przy sobie Edytowane 21 Listopada 2007 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi