krasnal Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Dzięki za udany łikend. Jak mawia staropolskie przysłowie: "Baw się aż się porzygasz" ;) :) I podobno Ferneta zapijałem piwem sącząc w międzyczasie drinka :) My też dotarliśmy cało i zdrowo po około 4 godzinach jazdy, a po drodze widzieliśmy z 8-9 poważnych wypadków i parę aut w rowach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Dzięki za udany łikend. Jak mawia staropolskie przysłowie: "Baw się aż się porzygasz" :evil: :( I podobno Ferneta zapijałem piwem sącząc w międzyczasie drinka :icon_rolleyes: My też dotarliśmy cało i zdrowo po około 4 godzinach jazdy, a po drodze widzieliśmy z 8-9 poważnych wypadków i parę aut w rowach :bigrazz:Ja dopiero teraz melduje powrót z imprezy, bylo parę przygód po drodze łącznie z awaria auta, ale juz stoi u mechaniora....Dopiero ok. 21.00 byliśmy w domu...Dzięki za udana imprezkę, jeszcze raz uzyskałem potwierdzenie, że z Wami balangi sa najlepsze....i do odcinki....najgorzej było w sobotę....uuuuuuuuuuu...... :flesje: :lapad: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ostaaaatniiiii :buttrock: właśnie dotarłem do Koszalina :flesje: ... 36 godzin powrotu :crossy: jesteście gorsi od warszawskiej grupy EKG :evil: Dzięki za gościnę - pamiętajcie - obiecaliście nie publikować fotek ... kto mi "obciął" gacie ??????????? A z Tobą Charlie jeszcze pogadam :icon_twisted: do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ostaaaatniiiii :eek: właśnie dotarłem do Koszalina ;) ... 36 godzin powrotu :D jesteście gorsi od warszawskiej grupy EKG ;) Dzięki za gościnę - pamiętajcie - obiecaliście nie publikować fotek ... kto mi "obciął" gacie ??????????? A z Tobą Charlie jeszcze pogadam :icon_exclaim: do zobaczyska O kurna, ale foty hihihi. Prot masz bardzo ciekawy sposób na zmianę bielizny :wink: ;) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Wczorajsze posty wyleciały w kosmos, więc powtórnie melduje udany powrót do domu Kosinów. Wielkie dzięki dla wszystkich za wspaniałą zabawę.No właśnie.Ktoś wyciął część postów.My dojechaliśmy z duszą na ramieniu (letnie oponki)Pare samochodów było w rowie.Dzieki wszystkim za wspaniałą zabawę.Zapomniałem zapłacić Kosinowi za Koszulki.Jeśli możesz to podaj nr.konta to ci zrobię przelew.Do nastepnego razu :clap: Edytowane 12 Listopada 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 pamiętajcie - obiecaliście nie publikować fotek ... kto mi "obciął" gacie ???????????W temacie publikacji to nic nie pamiętam :D a o obcinaniach gaci coś mi się po uszach obiło -> zapytaj irkę :D ale mam filmik na którym conanizujesz czapkę :biggrin: A z Tobą Charlie jeszcze pogadam :D do zobaczyskaAs you wish :D kostki zawsze mam przy sobie :D Para sześć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Gatki zostały w knajpie :D W przyszłym roku jak tam przyjedziemy będą wisiały na ścianie jako kolejne trofeum :biggrin: Ale to nie ja je pocięłam - Prot sam je zdarł z siebie :D Charlie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ponieważ niedzielne posty poszły do nieba więc jeszcze raz Dziękujemy za wspaniałą zabawę (moja wątroba będzie wspominać te trzy dni bardzo długo)Bardzo dziękujemy Protowi za spontaniczny występ, bardzo ubarwił sobotni wieczór. po jego występie wiem jedno nie siadam z Krasnalem do kości. zawartość krwi w alkoholu spadła by mi poniżej bezpiecznego poziomu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Gatki zostały w knajpie :D W przyszłym roku jak tam przyjedziemy będą wisiały na ścianie jako kolejne trofeum :notworthy: Ale to nie ja je pocięłam - Prot sam je zdarł z siebie :crossy: Charlie! :DGacie zostaną wystawione na licytację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Gacie zostaną wystawione na licytację....Nie za bardzo.Pasują na Władimira i pytał czy może trochę pochodzić w nich. Przyszłego roku mogą nie doczekać. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Nie za bardzo.Pasują na Władimira i pytał czy może trochę pochodzić w nich. Przyszłego roku mogą nie doczekać. ;) Portki to mały pikuś, był z nami jeden gość, któremu cieknie laga. :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Portki to mały pikuś, był z nami jeden gość, któremu cieknie laga. ;) ;)Jak pamiętam to mi coś pociekło :D ale szcześciem nie była to laga :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Właściwie to nie laga jest winna.Trzeba wymienić cały motor i ja go kupię.Teraz ponoć jest wart 2.500 zł z flaszką :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ostaaaatniiiii :lalag: właśnie dotarłem do Koszalina :biggrin: ... 36 godzin powrotu :D jesteście gorsi od warszawskiej grupy EKG ;) Dzięki za gościnę - pamiętajcie - obiecaliście nie publikować fotek ... kto mi "obciął" gacie ??????????? Aaa... To Prot był jednak...??? Portki to mały pikuś, był z nami jeden gość, któremu cieknie laga. :clap: :lapad: Żeby cieknie... A ta wielka dziura :buttrock: A gdzie są foty :flesje: :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Aaa... To Prot był jednak...???Żeby cieknie... A ta wielka dziura :( A gdzie są foty :) :) :)Fot nie budiet, nie nadaja sie do publikacji nawet po ocenzurowaniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi