pierwoszow Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dla mnie może być, płacę.....U mnie tez się gryzie cytrynówka i myśle, że damy radę....pozostali tez nie przybęda o suchym pysku....Bez przesady na miejscu za grosze można kupić napitki.Nie ma co wozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Bez przesady na miejscu za grosze można kupić napitki.Nie ma co wozić.Janek masz rację, ale bez cytrynówki sie nie ruszam na wypady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 bez cytrynówki sie nie ruszam na wypady.... i chwała Ci za to dobry człowieku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 i chwała Ci za to dobry człowieku :icon_rolleyes:Miśka nagrałaś mi płytę.?A jak tam imprezka udała się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Miśka nagrałaś mi płytę.?A jak tam imprezka udała się?Spox- płyta będzie :P A impreza dopiero teraz w sobotę będzie :smile: Może jednak wpadniesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Spox- płyta będzie :flesje: A impreza dopiero teraz w sobotę będzie :smile: Może jednak wpadniesz??Moja połówka miała mały wypadek i ma problemy z chodzeniem.Ja natomiast w niedziele jadę służbowo do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Moja połówka miała mały wypadek i ma problemy z chodzeniemW takim razie duuuuużo zdrowia życzymy razem z irką :biggrin: a płytkę zabierzemy na spotkanie w Czechach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 W takim razie duuuuużo zdrowia życzymy razem z irką :) a płytkę zabierzemy na spotkanie w Czechach :)Janek życz zdrowia Marysi, Basia też ma jeszcze problemy z chodzeniem....może w Czechach się rozruszają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Janek życz zdrowia Marysi, Basia też ma jeszcze problemy z chodzeniem....może w Czechach się rozruszają....Marysia bardzo dziekuje za dobre słowo.Wyglada na to że na Czechy będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Marysiu życzymy szybkiego powrotu do zdrowia, odpowiednio polejemy na imprezie coby organizm się szybciej regenerował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Dzwonił do mnie właściciel pensjonatu.potwierdziłem przyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Dzwonił do mnie właściciel pensjonatu.potwierdziłem przyjazd.No i super...gardła się już grzeją, a cytrynówka nabiera mocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Melduję posłusznie, że koszulki EKG dotarły w całości do nas. Zabierzemy je na Czechy i opijemy. Cholera nie wiem czemu Pierwoszów zamówił sobie rozmiar XXS. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Melduję posłusznie, że koszulki EKG dotarły w całości do nas. Zabierzemy je na Czechy i opijemy. Cholera nie wiem czemu Pierwoszów zamówił sobie rozmiar XXS. :) XXS to jest wersja sportowa....nie wiesz tego Wojtek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No i moja piękna "DUSZKA" poszła do ludzi ale została u nas w Brzegu. Trochę żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi