_Y0m0_ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Znalazlem w Poradniku z Auto Swiata informacje ze mozna na A zdawac od 16 lat wie ktos cos na ten temat lub sie orientowal??nr z 9.09.2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Kat A1 można zdawać od 16 roku życia, kat A od 18. Oczyszczalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Co do A1, to można zdawać 3 miesiące przed 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Co do A1, to można zdawać 3 miesiące przed 16?Nie!! 3 miesiące przed 16 możesz zacząc kurs a zdajesz normalnie jak skonczysz 16.Wiem bo w piątek zdałem na A1 :icon_mrgreen: Edytowane 17 Września 2007 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Źle się wyraziłem, chodziło mi o zaczęcie kursu :icon_mrgreen: Jeżeli tak to super, za rok będę na legalnie jeździł NSR 125 :clap: Już zaczynam zbierać kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Źle się wyraziłem, chodziło mi o zaczęcie kursu :P Jeżeli tak to super, za rok będę na legalnie jeździł NSR 125 :P Już zaczynam zbierać kase.A no to zbieraj :D Kurs u mnie 800 zł badania 50 zł egzamin 162 zł drożej niż na samochód :D.Miłego odkładanie kasy i zdaj za 1 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dla tych, którzy jeszcze nie zdali:http://www.riders.pl/wacko/wakka.php?wakka...show_comments=1Bardzo pomocny poradnik, naprawdę polecam. Przez niego dużo się nauczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi