Mr.Maciek Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Posiadam już wszystkie ochraniacze więc teraz przyszedł czas na zakup ciuchów żeby też fajnie wyglądać j.gif. Budżet: około 400zł. W tej cenie spodnie i bluza. Co będzie najlepsze za takie pieniądze. Proszę o pomoc.Pozdrawiam, Maciek Założyłem taki sam temat wcześniej w "Co, jak i gdzie kupić - odzież, części, akcesoria" ale tam do niego nikt nie zagląda :/ Mam nadzieje że tutaj pomożecie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Może jakiś tani komplecik z o'neala? www.enduro-cross.pl z o'neal na pewno wybierzesz cos fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A ja bym proponował spodnie Fly model 303 2007r, oraz jakąś bluzę Alpinestars. Koszt spodni to 170zł, bluza cos w granicach 200zł, sa nawet tańsze. Wszystko to możesz nabyć w najbliższym oddziale Intermotors. Ja sam osobiście jeżdzę na Fly 303 i nie narzekam. Chcesz więcej info na temat ciuchów pisz na PW. Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ja po wiem jedno : na spodnie nie żałuj kasy , za swoje alpiny dałem 4stówki i było warto, 2 lata jeźdże i nic , zero przetarć , nic nie pęka . Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Polecam ciuchy BULL Racing, jak narazie przelatałem sezon i zero uszkodzeń typu rozdarcia/przetarcia itp. Prezetują też się całkiem fajnie... Możesz kupić np. tu: http://befast.pl/sklep/ albo u Wójcika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 mam koszulke acerbis profile i rekawiczki moze cos sie dobierze.poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwiQ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ja za 350 zl na allegro znalazlem bluze + spodnie Thor Phase 2006 i sa rewelacyjne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 no i teraz kazdy bedzie wymienial co mu sie podoba albo co ma na sprzedaz, Maciek poogladaj fotki, przeszukaj allegro i internet i wybierz to co ci sie podoba wizualnie i pozniej ewentualnie zapytaj czy warto kupic czy jest wytrzymale itp czy moze ktos by mial taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi