fedek Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 naprawde szukalem,bo wiem ze sa gdzies w ofercie takie dystanse ktory niweluja zbyt krotkie wysiegniki lusterek,,kiedys gdzies widzialem,ale teraz nie moge znalezc,moze ktos wiegdzie to mozna kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Podłączam się pod temat, widoczność w lusterkach giepezeta to jedyna rzecz, która mi się w nim nie podoba. Nawet w NS-1 było widać więcej :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Kupcie uzywane lusterka od np. GPZ 600. Powinna być poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ja podkładki dorobiałem kumplowi z....MDF'u :wink: Płyta miała 15mm więc wyciałem po dwie sztuki na stronę (razem 30mm) Skleiłem, oszlifowałem i dałem swoim lakiernikom. Połozyli dobry podkład i lakier w kolorze owiewki. Wyszło ładnie , tanio i pomogło :lalag: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Jeśli koledzy potrzebują tych dystansów to proszę sie odezwać do mnie na PW, kupiłem GPZ i miałem tam jakies dystanse, nie wiem czy o to wam chodzi, a ja z tego raczej nie skożystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi