pecha75 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Dzisiaj ok 14:00 na ul. Strzeszyńskiej w Poznaniu zginął motocyklista. Przejeżdżałem samochodem. Szczegółow nie znam. Najprawdopodobniej wpadł pod koła ciężarówki Raben. Strazna tragedia, bardzo mi przykro...:icon_biggrin::( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Co z tym Poznaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Tragedia goni tragedię... :icon_biggrin: jedno ale: do postowania o wypadkach jest osobny przyklejony topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleja Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 To ja w tym topiku, bo też dzisiaj i też na Strzeszyńskiej - tylko parę godzin wcześniej - na wysokości DomDaty (czyli praktycznie przed moją bramą) bliżej nieokreślony plastik wpakował się w skręcającego do tejże DomDaty katamarana. Moto skasowane, motocyklista odwieziony do szpitala. Babce w puszce nic się nie stało, skręcała prawidłowo - moto prawdopodobnie wyprzedzało z lewej kolumnę pojazdów i przydzwonił. Tyle szczegółów znam, bo relację zdała mi koleżanka małżonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ...ten blizej nieokreslony plastik to najprawdopodobniej Kawa 636... paru kumpli ma podobne...ale dwoch nie jezdzi, bo... juz wczesniej mieli przygody.... echhh... tez dzisiaj jezdzilam i nawet dobrze sie jezdzilo... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 jakis przklety kurde ten Poznan, co chwile info ze ktos ginie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Słonko przygrzało ludzie wyjechali na ulice i się dzieje. Powiem Wam, że tylko przez weekend zginęło w całej Polsce 18 motocyklistów.Bez komentarza... Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 W radiu podawali że ciężarówka wymusiła pierwszeństwo temu motocykliście:/wcześniej,z drugiej strony Poznania na ratajach kobieta wymusiła pierwszeństwo motocykliście,moto skasowane a motonita przewieziony do szpitala w stanie ciężkim.Tyle z radia.A co do tego słonka to racja racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Strzeszynskiej byl wczoraj jeszcze jeden wypadek... czyli w sumie trzy. Ok 18 pod eskulapem na BP te| lezal chopperek... nie wiem co z kierowca... od paru dni codziennie gine poznaniak-motocyklista... mam nadzieje ze dzis bedzie bez dzwonow... :notworthy: Edytowane 18 Września 2007 przez Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Strzeszynskiej byl wczoraj jeszcze jeden wypadek... czyli w sumie trzy. Ok 18 pod eskulapem na BP te| lezal chopperek... nie wiem co z kierowca... od paru dni codziennie gine poznaniak-motocyklista... mam nadzieje ze dzis bedzie bez dzwonow... :biggrin: Slonce, wczoraj naliczylismy 7 !! wypadkow w Poznaniu, w tym jeden smiertelny...Jeden wypadek to nasz kumpel, na szczescie TYLKO zlamana noga... ale sezon juz skonczyl.... OT jak to z Toba jest? Warszawa czy Poznan? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi