Skocz do zawartości

Piątkowy start grupy "raczej" szybszej. BORKI 2007

ABG
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee to ejbidżi z ekipa zrobi w niecałą godzinę...

Ja dalej walczę z choróbskiem, coś czuję, że na Borki zawitam czterokołowcem :icon_razz:

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Caly czas? :icon_eek:. W DD tez byles na kacu. Ciagle nie przeszlo? Jakis upierdliwy kac ci sie trafil ;)

Bo ja lubię się ....... kaca :bigrazz:

Adaś, Ty nienormalny chlorze :D Ja sie rozłożyłem po tym piciu weekendowym.

BTW jesli chodzi o jazde to Krystian jest chyba normalniejszy od Ciebie :P

Weekendowym, Jędrek, ja to się rozkładam po miesięcznych bouncach, a weekendówki, choćby czterodniowe nie robią na mnie większego wrażenia...

A KaZet jest normalniejszy w jeździe, ale tylko w jeździe :P

No no Adam a o której ustawka w Jankach ? swoją suke jakoś nie moge do 250 rozbujać może teraz sie uda :)

Siema Mike!

Spotykamy się o 13tej, ruszamy o 14tej. Jeżeli komuś kto chce jechać nie pasuje to niech pisze, spróbujemy coś poradzić. Gixer poradzi, w końcu "x" i "r" zobowiązują ;)

dobra jade z wami i moze byc 13-14 w jankach przy mcd

Do zobaczenia

A to na jeden dzien ten wypad czy na weekend?I ile tam jest? ;)

?????? Chyba do tyłu z tematami trochę jesteś.

Eeee to ejbidżi z ekipa zrobi w niecałą godzinę...

Ja dalej walczę z choróbskiem, coś czuję, że na Borki zawitam czterokołowcem :D

Mówię, dawaj Tabcin, działa jak ta lala

Buziorki

Tabcin też nie działa. Najgorsze jest to, że po powrocie dziś z pracy czuję sie 3 razy gorzej niż wczoraj a do tego wróciła gorączka... Shit happends... Mój wyjazd na Borki stanął pod znakiem zapytania, nawet furą :bigrazz:((

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017