Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Chłopy, Wy nie świrujcie tylko się ustawiajcie.Mam kaca więc olewam niegrzeczne zaczepki :) Cmokhmm... kac kacem ale niepokoiwac Was, koledzy, powinien ten "cmok" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No no Adam a o której ustawka w Jankach ? swoją suke jakoś nie moge do 250 rozbujać może teraz sie uda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 dobra jade z wami i moze byc 13-14 w jankach przy mcd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A to na jeden dzien ten wypad czy na weekend?I ile tam jest? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nie no wypad do niedzieli, o ile nie popijemy za mocno :) w jedną stronęze 130 km (proszę mnie poprawić jak by co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Eeee to ejbidżi z ekipa zrobi w niecałą godzinę...Ja dalej walczę z choróbskiem, coś czuję, że na Borki zawitam czterokołowcem :icon_razz: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Caly czas? :icon_eek:. W DD tez byles na kacu. Ciagle nie przeszlo? Jakis upierdliwy kac ci sie trafil ;) Bo ja lubię się ....... kaca :bigrazz: Adaś, Ty nienormalny chlorze :D Ja sie rozłożyłem po tym piciu weekendowym. BTW jesli chodzi o jazde to Krystian jest chyba normalniejszy od Ciebie :P Weekendowym, Jędrek, ja to się rozkładam po miesięcznych bouncach, a weekendówki, choćby czterodniowe nie robią na mnie większego wrażenia...A KaZet jest normalniejszy w jeździe, ale tylko w jeździe :P No no Adam a o której ustawka w Jankach ? swoją suke jakoś nie moge do 250 rozbujać może teraz sie uda :) Siema Mike!Spotykamy się o 13tej, ruszamy o 14tej. Jeżeli komuś kto chce jechać nie pasuje to niech pisze, spróbujemy coś poradzić. Gixer poradzi, w końcu "x" i "r" zobowiązują ;) dobra jade z wami i moze byc 13-14 w jankach przy mcd Do zobaczenia A to na jeden dzien ten wypad czy na weekend?I ile tam jest? ;) ?????? Chyba do tyłu z tematami trochę jesteś. Eeee to ejbidżi z ekipa zrobi w niecałą godzinę...Ja dalej walczę z choróbskiem, coś czuję, że na Borki zawitam czterokołowcem :D Mówię, dawaj Tabcin, działa jak ta lala Buziorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja bym proponował uważać na tego ABG to stary łobuziak jest który ... ah szkoda pisać he he he powodzenia miłego Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Tabcin też nie działa. Najgorsze jest to, że po powrocie dziś z pracy czuję sie 3 razy gorzej niż wczoraj a do tego wróciła gorączka... Shit happends... Mój wyjazd na Borki stanął pod znakiem zapytania, nawet furą :bigrazz:(( Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi