vmax-r Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ...W imieniu kolegów z Boxera - Zapraszam! http://www.boxer-lubsko.com/zaproszenie07.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A po co kończyć sezon?? ja będe jeździć cały rok :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 :wink: No tak, masz rację ale czy "bura suka" zima na to pozwoli... :crossy: Ja do takich zakończeń(nazwy) podchodzę raczej symbolicznie... Fajnie bo coś się jednak dzieje mimo pory roku.Od kolegów z Boxera wiem, że zapowiada się fajnie, dłuższa i ciekawsza parada niż zwykle, fajne kapele, fajna pogoda. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ;) No tak, masz rację ale czy "bura suka" zima na to pozwoli... ;) Ja do takich zakończeń(nazwy) podchodzę raczej symbolicznie... Fajnie bo coś się jednak dzieje mimo pory roku.Od kolegów z Boxera wiem, że zapowiada się fajnie, dłuższa i ciekawsza parada niż zwykle, fajne kapele, fajna pogoda. :biggrin:O ile pamiętam, to parada na ostatnim zlocie nie tak do końca była legalna /policaje się zbiesili czy cóś?/Ale jakiś browar przy dobrej kapeli zawsze można machnąć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 O ile pamiętam, to parada na ostatnim zlocie nie tak do końca była legalna /policaje się zbiesili czy cóś?/Ale jakiś browar przy dobrej kapeli zawsze można machnąć :) No coś tam było na ostro - teraz ma być wszystko O.K :biggrin: Parada ma być o 12:30 do BRODÓW(Pałac Bruhll), tam pokazy motocyklowe i jakieś wręczanie pucharów, coś ciekawego wokół wieży...?! Program muzyczny też dobry - jakaś ciekawa kapela z Czech... Pojedziemy - zobaczymy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No coś tam było na ostro - teraz ma być wszystko O.K :biggrin: Parada ma być o 12:30 do BRODÓW(Pałac Bruhll), tam pokazy motocyklowe i jakieś wręczanie pucharów, coś ciekawego wokół wieży...?! Program muzyczny też dobry - jakaś ciekawa kapela z Czech... Pojedziemy - zobaczymy :icon_mrgreen:To co? Umawiamy się na piwko? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 To co? Umawiamy się na piwko? :biggrin: :flesje: no spoko :flesje: odnajdziemy sie na zlocie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja prawdopodobnie będę w Lubsku już jutro po południu.Mam nadzieję , że zlocik będzie nie mniej udany niż poprzednie.P.S. Shipp , wracałeś w sierpniu znad morza trasą , o której Ci pisałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja prawdopodobnie będę w Lubsku już jutro po południu.Mam nadzieję , że zlocik będzie nie mniej udany niż poprzednie.P.S. Shipp , wracałeś w sierpniu znad morza trasą , o której Ci pisałem?No to jutro powinniśmy się spotkać :biggrin: Pomimo stanowczego zamiaru wracania tą trasą, musiałem polecieć jednak główną bo żona jechała za mną puszką, więc postanowiliśmy podróżować razem /prawie/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Kilka fotek z Lubska http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=shipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Shipp kumplu - gdzie ty przepadłeś po tej paradzie?! Czekałem jeszcze z godz na zlocie zanim pojechałem do domu na obiad.Wieczorem byłem z moją Panią i w niedzielę rano o 8:00 zjechaliśmy do domu... Tego piwa nie odpuszczę :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Shipp kumplu - gdzie ty przepadłeś po tej paradzie?! Czekałem jeszcze z godz na zlocie zanim pojechałem do domu na obiad.Wieczorem byłem z moją Panią i w niedzielę rano o 8:00 zjechaliśmy do domu... Tego piwa nie odpuszczę :) :bigrazz:Cały czas byłem na miejscu. Spotkałem znajomego z Krosna i staliśmy z piwkiem na górce za płotem przy namiotach. Później oglądałem rzuty jajcem, jazdę slalome z jajcem i podobne atrakcje. W niedzielę wyjechałem około 11:00 dość sfatygowany :bigrazz: Jak byś wiedział o jakiejś akcji motocyklowej w okolicy, daj znać, bo ja browara też nie odpuszczę :( P.S. Jeszcze jestem pod wrażeniem V-Maxa! :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi