MarioMz Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 byłem dzisiaj ogladac maraudera i jak odpalił to było tak jakby słychac lekie stukanie cos jakby w głowicy cylindrze, pierwszy raz słyszałem jak chodzi silnik takiego suzuki wiec nie mam porównania czy to wszystkie tak maja a mi sie tylko zdaje czy to moze byc jakas powazna usterka?? i mam teraz dylemat czy go kupic zebym sie nie wjebał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Dzwigienka zaworowa klekoce- stary temat nie tylko w Marudach 125, ale i w Gieńkach 125 i w Dr 125...a ktos mowil cos o japonskiej doskonalosci...omijaj takie sprzety szerokim lukiem. Pozdr.Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 to wogule marudera nie brac pod uwage przy zakupie? da sie to jakos naprawic ta dzwigienke czy to duzy wydatek? A tyle sie naczytałem ze maruder to pozadny sprzet japonska technologia a tu sie okazuje ze jest innaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Pamiętaj, motor czy japoński czy chiński, czy amerykański.Jak już coś stuka, to szukaj czegoś innego.Nie masz pewności ile razy był naprawiany, kto go naprawiał i jak go naprawiał.A czemu szukasz takiej małej pojemności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ok to szukam dalej...bo mam prawko A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zab Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Mialem okazje dosiadac GN125 przez 2 lata ze sporym przebiegiem i nic tam nie stukalo wiec faktycznie lepiej poszukac czegos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Zab z kat jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zab Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Z Lubina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jakiego masz maraudera? moze chcesz sprzedac? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zab Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 VZ 800 i wnioskuje ze szukasz jakiejs 125. Odnosnie mojej maszyny to i owszem jest na sprzedaz mozesz sobie zobaczyc http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M537959A tak z ciekawosci jaka maszyna Cie interesuje i w jakim przedziale finansowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 suzuki marauder gz 125 moze byc honda rebel 125 albo virago jak znalazła by sie po takiej cenie szukam tak do 4 tys najlepiej na polskich blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zab Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Zorientuje sie moze ktos ze znajomych ma cos takiego. A tak swoja droga nie lepiej jest Ci sprowadzic cos. W Niemczech sprzedajacy jak cos jest nie tak to mowia o tym otwarcie wiec masz duzo wieksza pewnosc odnosnie stanu motoru. I jezeli zapewnia ze jest np. bezwypadkowy to tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ta to juz wole ta kase na dojazd do niemiec dołozyc do tej co mam i bym miał maraudera w bdb stanie... nie opłaca sie jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostrider666 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ja posiadam marudera 125 ale nie na sprzedasz...dobry sprzecik tylko teraz mam problem z rejestracja..gsc od którego go kupiłem nie miał małego briefu a po zmianie przepisów bez tego go nie zarejestruje...ma ktos moze papiery do marudera 125?? poszukuje właśnie takich..... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zadawaj pytania we wlasciwym dziale. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi