Dude Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Suzuki GS 500 , raczej wystarczy prawda ?! Banditek rowniez zrobi swoje ? Ciezko powiedziec tak na prawde na czym czuly byscie sie dobrze , wszystko co ma dwa kolka jest piekne oraz da sie osfoic :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Dzisiaj miałem okazje pojeździć troche yamaha tw 125 (sam, nie to co na kursie :icon_evil: ) i zmieniłem zdanie. Mój motor (zablokowane 125 2t) jest dużo mocniejsze od 125 4t. Nie polecam 125 4t nawet do jeżdżenia po mieście. Chyba, że to tylko tw 125 takie słabe :bigrazz: pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja też bym stawiał na jakiś chociaż odrobinę większy motocykl, np. Suzuki GN 250. Widziałem ten motocykl w akcji i uważam że dla was będzie idealny. Nie dość że łatwy w nauce, do tego czterosuw, do tego jeszcze tani, do tego ma już dostatecznie mocy, a na dodatek ma coś z czopera. A wydaje mi sie że o taki chodzi. Pozdrawiam bluesowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jak 125 to w 2t! Przecież taka 125w 2t moze mieć nawet ponad 30KM obleci takiego GS 500 az miło;] najtańszy poczatek z motocyklem to demoludy;] koszt do 2000tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 mój brat narazie jeździ junakiem millenium, 250cc V2 .dodatków full (szyba,gmole, 3sakwy itp).Jeździ z kobitą po Polsce i narazie nie narzeka aczkolwiek czasem wspomina że przydało by się więcej powera na wzniesieniach. silnik ma teoretycznie 28 kucy, 140 licznikowe wyciąga , spalanie nie przekracza 3,5L . Poprzednio miał gn250, junak w porównaniu do suzi to rakieta :D .narazie jeden i drugi sprzęt jeździ bez problemu (serwisuję obydwa) , gienek potrafi wciągnąć troszkę oleju przy szybszej jeździe, junak narazie jeździ tylko na benzynie .przy 16tys w gienku skończyło się łożysko główki ramy i przednie klocki . junak natomiast cierpi na niedoładowany akumulator ale to chyba wina wrednego alarmu który sam się uaktywnia po 20 sek od wyłączenia zapłonu . ogólnie jeden i drugi przyjemny ale junak zdecydowanie większy, gabarytowo do draga650 podobny Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 dobra albo zle czytam albo Ty ze swoja dziewczyna? tzn wy jestescie kobietami obydwie wiec cos nie zbyt wielkiego bo na poczatku sie zdziwilem ze ktos chce 125 na 2 osoby ale jak laski to oki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) najtańszy poczatek z motocyklem to demoludy;] koszt do 2000tys zł.Tiaaa, kosztowny drobiazg :biggrin: . Za 2 mln PLN można poszaleć z wyborem sprzęta :biggrin: .pzdr Edytowane 21 Września 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Jeśli pasuje Wam klimat choper-cruiser to polecam Kawasaki EN 500. Nikt o nim nie wspomniał a to z całą pewnościę lepszy pomysł niż Virago 535 a już na pewno lepszy niz wszystkie "250". Dlaczego ? Sprawdzony, mocny silnik (50KM) chłodzony cieczą, typowy jeśli chodzi o serwis i części, dość szybki i wygodny nawet dla dwóch osób. Kto był kilka lat temu na forumowym spotkaniu w Bolesławcu to pewnie pamięta mojego "EN'a", Byłem wtedy w dwie osoby i nie było stresu. Jeśli wolicie klimat naked-turystyk to polecam Kawasaki ER5, Honda CB-500. Dlaczego? ER5 to jeden z ciekawszych pomysłów bo: niedrogi w zakupie, wygodny, sprawdzony silnik, typowy w cześciach... Honda..wiadomo, trwałość i jakość, ale sporo droższa. Jeśli zaś bardziej styl sportowy ( z owiewką) to może Yamaha XJ600 Diversion, Kawasaki GPZ500,NIE POLECAM 250 a tym bardziej 125 na trasy na dodatek we dwie osoby. Umęczycie i siebie i sprzęt a frajda z takiej jazdy średnia. Nie mówię tutaj o "pałowaniu" po 140-180/h non-stop, tylko o komforcie, dynamice, hamulcach itp.pzdrGrzesiek Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi