lysy2108 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam!Otóż sprawa wygląda nastepująco- chciałem wczoraj odpalić kawe, kreciłem rozrusznikiem i nic. Nie miał nawet chęci żeby zapalić:(Podładowałem akumulator i poszedłem dzisiaj znowu by spróbować odpalić i też nic :banghead: Ostatni raz odpalałem sprzeta tydzień temu bez najmniejszego problemu. Co to może być? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 no przepraszam Cię bardzo, ale wróżek tu nie ma :banghead: nie napisałeś nic co byś już zbadał sprawdził... domyślam się że nie robiłeś jeszcze nic, a w takim wypadku nikt Ci nie powie co motorkowi leży na wątrobie. sprawdź czy jest iskra, sprawdź czy paliwo dochodzi(jak pokręcisz rozruszniekiem i wykręcisz świecę to powinna być mokra), przy okazji zobacz jaki kolor ma izolator świecy(powinien być taki szaro-pomarańczowy, niektórzy to nazywają ceglanym albo kawa z mlekiem) jak wsio jest ok to spróbuj na popych... (może aku juz padaka i nie wydala na rozrusznik i iskry jednocześnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Zalane świece? Brak paliwa?Jak ostatnio paliłes sprzeta to go porządnie nagrzałes czy tylko troche pochodził i zgasiłeś? To prosty sposób na okopcenie/ zalanie świec i brak iskry. Wykręć świece i wypal je nad gazem w kuchni by elektrody i izolator były jasne . Po wystygnięciu spróbuj jeszcze raz odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 no przepraszam Cię bardzo, ale wróżek tu nie ma :) nie napisałeś nic co byś już zbadał sprawdził... domyślam się że nie robiłeś jeszcze nic, a w takim wypadku nikt Ci nie powie co motorkowi leży na wątrobie. sprawdź czy jest iskra, sprawdź czy paliwo dochodzi(jak pokręcisz rozruszniekiem i wykręcisz świecę to powinna być mokra), przy okazji zobacz jaki kolor ma izolator świecy(powinien być taki szaro-pomarańczowy, niektórzy to nazywają ceglanym albo kawa z mlekiem) jak wsio jest ok to spróbuj na popych... (może aku juz padaka i nie wydala na rozrusznik i iskry jednocześnie) Swięte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi