Skocz do zawartości

ku przestrodze: jakie miny widziałes na sprzedaż

awful
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze że miałem niecałe 40 km , tak więc straciłem, tylko czas , w gorszej sytuacji byli chłopaki którzy przyjechali 250 km :)

Pozdrawiam i polecam omijać szerokim łukiem

Mimo 40 km chyba bym nie zdzierżył i dodał do tego wszystkiego co znalazłeś porządnego kopa w to moto - żeby następni przy oględzinach od razu widzieli co to za padło.

Proszę, żeby nikt nie pomyślał, że bronie tych co wciskają gówno w ładnym sreberku...

Moim zdaniem po części kupujący są sami sobie winni..To mity i legendy sprawiły, że moto z przebiegiem 40-50 tyś nie nadaje się do jazdy wieć sprzedający cofają liczniki..

Ludzie ciągle żyja marzeniami o moto od dziadka/babci/bo mi się dziecko rodzi/wyjeżdżam z kraju/ i sprzedaję za polowe ceny moto-cud...istana okazja...

Wystarczy sprawdzić w jakich cenach są sprzety (zadbane/bezwypadkowe) u naszych zachodnich sąsiadów...wiadomo, że są droższe niż w Polsce..nie trudno sobie wyobrazić co to musiało przyjechać skoro handlarz wystawia cenę sporo niższą niż srednia rynkowa...

Sam jestem na etapie sprzedaży motocykla, moto mam od nowości, serwisowane, doposażone..wystawiłem, ogłoszenie i odbieram telefony, czemu tak drogo bo można kupic za duzo mniej...A potem wątek z minami rosnię jak na drożdżach...Pomyślmy zanim zrobimy wycieczkę w drugi koniec Polski..Pozdrawiam

Proszę, żeby nikt nie pomyślał, że bronie tych co wciskają gówno w ładnym sreberku...

Ludzie ciągle żyja marzeniami o moto od dziadka/babci/bo mi się dziecko rodzi/wyjeżdżam z kraju/ i sprzedaję za polowe ceny moto-cud...istana okazja...

Szczerze krótko i na temat, brawo !

Nikt nie rozdaje prezentów w tych czasach a za dobre trzeba zapłacić.

Ja kupiłem swoje cacko używane w USA w stanie perfekt cena jaką zapłaciłem wyniosła tyle że nie opłacało by się sprzedać w Polsce w celach zarobkowych.

Morał : sprowadza się motocykle by je sprzedać i zarobić ale czemu one są tańsze w Polsce niż te które oglądamy na aukcjach zagranicznych …………………

--- VTX 1800 R ---

post-43809-0-66477300-1346616388.jpg

I'm hooked!

Jakby ktoś trafił na tą perełkę w necie to polecam zobaczyć zdjęcia:

pc046109.jpg

p1010040rn.jpg

pc046106.jpg

VIN JS1GN7EA092102713

Model Year: 2009

Make: Suzuki

Model: GSX-R600

aaa8v.jpg

aaa4w.jpg

aaa2w.jpg

VIN JS1GN7EA092102713

Model Year: 2009

Make: Suzuki

Model: GSX-R600

Historia pojazduRekord z dnia Szczegoly

2009-02-24 VEHICLE MANUFACTURED AND SHIPPED TO DEALER

2009-05-29 TITLE (Title #:40372528) (Lien Reported) REGISTRATION EVENT/RENEWAL

2010-01-19 TITLE (Title #:40994147)

2010-01-25 AUCTION ANNOUNCED AS NOT ACTUAL MILES

2010-01-29 AUCTION ANNOUNCED AS TRUE MILEAGE UNKNOWN

2010-06-03 TITLE (Title #:67947532) EXCEEDS MECHANICAL LIMITS SALVAGE

2010-06-08 REGISTRATION EVENT/RENEWAL

2010-06-18 AUCTION ANNOUNCED AS SALVAGE, EXTENT OF DAMAGE UNKNOWN

Repair Cost $10,917 USD

Title State PENNSYLVANIA

Title Type CERTIFICATE OF SALVAGE

Odometer 0 NOT ACTUAL

Primary Damage All over

VIN JS1GN7EA092102713

Body Style RACER

Color TWO TONE

Engine .6L 4

Drive Rear-wheel drive

Cylinders 4

Keys YES

Edytowane przez milosz-RR

SUPPORT 18

Co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że jak się kupuje moto używane, to trzeba kupić od kumpla i to jeszcze pod warunkiem że na nim sam ze 2 sezony śmiagał ... wtedy ma się chociaż minimalne szanse na kupienie normalnego motocykla, a nie takich wynalazków - okazji ... Matias ma 100% rację ... ludzie chcą cudów w ciemno za jak najmniejszą kasę ... a tak się po ludzku nie da ...

Klub Anonimowych Piratów Drogowych

Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ?

stopkai.jpg

http://moto.allegro.pl/kawasaki-zx10r-2006-ninja-zx-10-r-i2191706165.html

Moto całe malowane. Poprzednio balowało w bieli. Co do sprzedającego, trochę krętacz, bez racjonalnych powodów nie potrafi wyjaśnić dlaczego moto malowane (a to nie jedyny, który sprzedaje i jest malowany), odpowiada, że poprzedni własciciel sobie pomalował bo miał wizję... ;)