dabo Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 witam mam takie pytanko czy cos sie stanie jezeli do gsxr "olejak" zaloze mniejsza chlodnice od gsx600f? chlodnice pasują i mozna bez problemu je zamieniac ale czy nie bedzie mi sie grzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 a mi się wydawało, że chłodnice 600 są identyczne jak te w 750... :/czyżbym się mylił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 chlodnica jest mniejsza, nic sie nie stanie przy normalnej eksploatacji, musisz tylko pamietac ze przy jakis katach, czy kapciowaniu ze masz troche mniejsza chlodnice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Możesz zrobic ten zwanzig ale upewnij się na 100% czy masz sprawny termostat i czujnik temperatury który uruchamia wentylator chlodnicy.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabo Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) fajno, to jeszcze takie pytanko w olejaku gsx-r 750 sa 4 rurki po bokach silnika 2 z prawej i 2 z lewej (zamocowane do boku bloku cylindrow) zakonczone srubkami imbusowymi, te rurki wychodza z pod kolektorow wydechowych do czego one służą? Edytowane 14 Września 2007 przez dabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi