zbychod Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 witammam problem z 2 biegiem w bandzioze przy ok 5 tyś obortow zaczyna stukac i jakby wyskakiwac na reszcie biegów moto wkreca sie maxymalnie na obroty! zdjołem pokrywe sprzegła sprzeglo wyjete , dolna pokrywa silnika zdjecta wiec dostep mam do wszystkiego , nidzie nie ma zadnych opilkow , wszystkie zebatki wygladaja ladnie! jesli wiecie jak mi pomoc to prosze o info pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 2 bieg to bolaczka wszystkich olejakow, szczegolnie jak ktos na kole latal i wbijal 2 na kole - jesli przeskakuje to pewnie po prostu do wymiany 2 bieg, jak wyskakuje to moze popatrz w jakim stanie sa wodziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Dostań się do wałka wybieraka od strony sprzęgła,być może ma za duży luz poosiowy,można go zlikwidować przez podgięcie bądż napawanie podkładki ,która blokuje wysunięcie sie tego wałka,Ja tak miałem w swoim GSX-550.Dwójka mi wylatała zlikwidowałem luz na wałku wybieraka i dwójeczka wchodziła miodzio.Pzdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Sprawdz sprzegla klowe tego biegu - jak zaokraglone konce to masz odpowiedz na swoje pytanie. Te sprzegla to zazebienie od czola kola z drugim a nie zeby na obwodzie kola.Na ale sugestia Jedrzeja dobra, i tez trzeba to sprawdzic. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi