GaCek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Tak jak już wspomniano trzeba znać się troche na tym i oczwiscie znać ruską mowe, bo bez tego to się nie dogadasz z nikim. Znam gościa co sprowadza rusy od ruskich i mówił że ciążko jest znaleść nawet kaśke w przyzwoitym stanie, nie wiem ile w tym prawdy bo z tego co widziałem to ma na podwórku mase motorów. Gość od razu załatwia papiery. Edytowane 16 Września 2007 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 To jest tak, jak jakby niemiec przyjechał do nas kupic janka, przypusmy ze masz, byle jakiego i przyłazi niemiec "heerr polak ich ja kufen motora, ja?" a ty mówisz 'jaja zaraz zaraz" i spuszczasz psy, albo walisz cene jak z kosmosu, i jak koles jest zdesperowany (bo wczesniej juz go kilka razy psy pogryzły) to buli i spada, a jak przychodzi na podwórek z twoim szwagrem to dostaje janka za symboliczne diengi i jeszcze flaszke sie wypije, nie jest tak?I tak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 mahermnih- i co zamierzasz zrobic z tym fantem? ile chcesz przeznaczyc kasy na kupno i remont? bo wierz mi, ze nie jest to mala kasa.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 bo wierz mi, ze nie jest to mala kasa.. Teraz to i ja wiem co to znaczy "nie mała kasa". :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi