rafal_turek Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) witam mam problem z suzuki RM 125 w gazniku nie ma ssania .odpala dopiero gdy sie ja przechyli i sie przeleje w gazniku.czy to jest normalne gaznik ma KEIHIN prosze o odpowiedz Edytowane 13 Września 2007 przez rafal_turek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ssanie miec musi moze ma automatyczne ktore niedziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 z tego co sie dzisiaj dowiedziałem to gaznik był rozwiercany i w miejscu gdzie sie łączy z filtrem jest kanał i jest on zaslepiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Odezwij się na priv,przecież są dwa dr-y 125 w Turku więc można podglądnąć.Osobiście obydwa miałem w swoich rękach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) SORY ZA POMYŁKE CHODZI MI O SUZUKI RM 125 Z 1996 ROKU a jesli jestes z turku to mam pytanie niewiesz jaka może bec przyczyna w hondzie cb 250 n z 1978 roku leje sie z przelewu paliwo cały czas poziom paliwa jest dobrze ustawiony Edytowane 13 Września 2007 przez rafal_turek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 schrzaniony zaworek iglicowy, tzn zużyty. Trzeba wymienić. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ale czy to mogło sie stac tak nagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) nagle nie, ale na przykład po rozkręceniu i poskładaniu gaźnika.Wtedy wystarczyło go obrócić o 180st. i już może przepuszczać bo był wytarty w innej pozycji, a teraz już nie jest szczelny.ps: mówisz że nagle... kiedy ustawiałeś ten poziom? może od tego czasu się po prostu pływak zawiesił, albo pękł? Edytowane 13 Września 2007 przez Lysy5g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi