Adam M. Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Dokladnie tak, lozysko sie musi ulozyc, specjalnie bieznie wewnatrz ramy musza "siasc" na swoich miejscach - pewnie za lekko je wlozyles.Pojezdzij troche i znowu dokrec lozysko - pamietaj o poluzowaniu gornej polki na lagach.Luz ustawia sie dolna nakretka na sztycy ( dokrecamy do oporu i cofamy o 1/3 obrotu ) potem kontrujesz nakretka zewnetrzna.Cierpliwosci zycze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Zrób test z wagą ... dokręcanie na oko niestety nie jest najlepsze bo jeśli za słabo dokręcisz to będziesz miał luz, jeśli za mocno to motocykl będzie się źle prowadził ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Cierpliwosci zycze.No, przyda się, dziękuję :icon_question: Zrób test z wagą ... Tylko że nie wiem, jaką siłą mam ciągnąć u siebie. Bądź co bądź, kiedy miałem podniesione koło, to na skręcenie kierownicy chyba nie potrzebowałem 1,6 kg... Ale to też 'na oko'... Dobra, to będę walczył dalej. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Tylko że nie wiem, jaką siłą mam ciągnąć u siebie. Bądź co bądź, kiedy miałem podniesione koło, to na skręcenie kierownicy chyba nie potrzebowałem 1,6 kg... Ale to też 'na oko'... Znalazłem: http://www.hondacbf.de/technik.htm Lenklagervorspannung: 1,1-1,4 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Znalazłem: http://www.hondacbf.de/technik.htm Lenklagervorspannung: 1,1-1,4 kg Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi