el_ninio Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 fajne ale kurde firma nie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a ile kosztowałoby utrzymanie rx 125 aprili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a moze mtx 125r? mam do sprzedania.....1994r :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 tomek ;) , mam dopiero plany , nie mam ani grosza więc wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dami85 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 też uważam, ze wtego typu motorkach ważna jest firma!!!!!poco za byle pirdołą latać i czekać niewiadomo ile?? moim skromnym zdaniem poszukaj zadbanej Yamahy dt125.teramożna coś znaleśc. na otomoto nie ma super wyboru,ale jeszcze niedawno sporo tego było. Dt cieszy się bardzo dobrą opinią i za 3,5tyś można już coś znaleść.jestem też przekonany,że mocy by Ci nie zabrakło.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 wiem ale jakby co........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 http://allegro.pl/item242629357_super_enduro_sachs_125.html a cos takiego? bigrazz.gif też uważam, ze wtego typu motorkach ważna jest firma!!!!!poco za byle pirdołą latać i czekać niewiadomo ile??moim skromnym zdaniem poszukaj zadbanej Yamahy dt125.teramożna coś znaleśc. na otomoto nie ma super wyboru,ale jeszcze niedawno sporo tego było. Dt cieszy się bardzo dobrą opinią i za 3,5tyś można już coś znaleść.jestem też przekonany,że mocy by Ci nie zabrakło.pozdrawiam najpierw 10 razy pomysl potem jeszcze 10 razy dla pewnosci i dopiero potem pisz !!!! ten schachs to jest odlam ktm i yamahy , silnik ma yamahy dt (identyczny wiec wszystko pasuje) a rame i zawias od ktm , tylko plastiki sa inne , czesci sa bezproblemowo dostepne i szczerze poleacm ten motocykl ( mialem ktm cl2 125 i to jest to samo tylko plastiki inne i moto bylo zajebiste duzo lespze niz dt czy kmx) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 a moze mtx 125r? mam do sprzedania.....1994r :notworthy: Ciekawe :] Byłem przekonany, że MTX'ów już wtedy dawno nie produkowali (?) :rolleyes: Temat o taki jak ostatnio 50% nowych tematów w tym dziale :( Za tą kase DT/MTX/TSR/KMX chyba że jakiś rx kdx bez papierów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 mam pytanie czy oplaca sie wziac tego super enduro SACHS 125 http://allegro.pl/item242629357_super_enduro_sachs_125.html czy sa do niego czesci czy to prawda ze ma rame od ktm a silnik yamaha???? prosze o doradzenie :notworthy: !!!! czy na poczatem przygody z enduro moze byc taka bestia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Z częściami do niego nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi