Greedo Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 chciałbym od Was usłyszec rade jak wyprostowac przednią półkę od wiedelca? mam krzywa w góre z lewej trony, tak ze kierownica jest krzywa (na razie rozwiazalem to wkladajac 2 podkladki pod przednia rure teleskopu i jest prosta ale to półsrodek i tak) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 A może młotek cosik pomoże ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Polecam wymianę.Ja półkę skrzywiłem w moim pierwszym wypadku. Wymieniłem ją w tedy na nową.Jak chcesz to mam jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 w sumie wczoraj najstarsze narzedzie na Ziemi (młotek 8) ) pomogło, ale chyba ja zmienie na nowa. Seba odpisz na gg w sprawie tej półki Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Niema co ściemniać. Młotek to chyba narzędzie do (prawie) wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi