Z3US Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Niby tak, ale to forum ciągle się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Niby tak, ale to forum ciągle się rozkręca No i bardzo dobrze. A propo czyżbys zazdrościł :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Nie, na tamtym forum też jestem zarjestrowany, ale niekorzystam z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Ciekawe dlaczego nikt niewznosi sprzeciwu na reklamowanie chyba konkurencyjnego forum A co nam do tego ??? Chcieli to sobie zrobili. A poza tym co to za konkurencja ( bez obrazy ) jeśli wszyscy użytkownicy tamtego forum udzielają się "u nas". A nie wszyscy od "nas" u nich 8) Więc mi to jak najbardziej nie przeszkadza. A forum całkiem niezłe zrobili. Jeśli chodzi o to że reklamują jego adres "u nas" to nic strasznego. Tak samo jak moja strona w podpisie :D Także chłopcy nie zrażajcie sie i działajcie :D no wlasnie, przeciez niema przepisu zabraniajacego dodawanie w podpisie linkow na inne strony, poza tym to forum nie zbiednieje jak ktos z niego zajrzy i na moto forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 A wracajac do tematu - czy to bardzo powalony pomysl wladowac w jawke jeszcze ok 600 zl ??Bo oprucz opisanych przerubek bym jeszcze aku i kierunki zamontowal :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 To zalerzy od tego jak długo chcesz nią jeździć bo jak za kilka miesięcy ją chcesz sprzedać to ci sie nie opłaca właściwie to ci sie zacznie opłacać robić takie przeróbki jak bedziesz chciał nią pojeździć tak ok dwa sezony może więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Jeśli będizesz chciał jeszcze nią troche pojeździć to jak najbardziej tak. Jeśli bęzdiesz chciał sprzedać to za żadne skarby. Lepiej sprzedać jawke w takim stanie jak jest i dołożyć te 600zł i kupić simsona ( ewentualnie mz czy jawe ts jesli byś mógł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Znaczy sie che nia pojezdzic jeszcze baaaaaaaardzo dlugo :-)Narazie nie mysle wogule o jej sprzedarzy - niedlugo kui MZ etz 251 ale co mi przeszkadza miec dwa sprzety ? ;-) Pozatym jelsi bym nawet kupil MZ to do rematu :-) a czyms w tym czasie trzeba jezdzic :-)A wiec podsumowywujac:Jawka pojezdrze jeszcze na bank 2 sezony a podejrzewam ze jeszcze duzo wiecej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 No to zrób ją na luksus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 aha - rozek i patrzyles n ata stopke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Ja mam takie pytanie nieco odbiegające od tematu a mianowicie czy jawa 50 typ 20p czyli skuter ma taką samą rame co jawa 50 mustang codzi głównie o mocowania silnika i tą belke nad silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Chyba tak ale glowy bym sobie obciac nie dal - a po co Ci to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Po co mi to ??? to proste jako że postanowiłem połączyć jawe 50 skuter z silnikiem od shl m 11. Silniki te są bardzo różne i teżeba jakoś przemyśleć jak go tam wpakować. A ponieważ moje moto stoi u dziadka czyli jakieś 450 km odemnie więc nie mam jak tego na żywo obejrzeć. Więc oglądam zdjęcia tych sprzętów ale jako że mało jest zdjęć jawy skuter a zwłaszcza z odsłoniętą ramą to znacznie łatwiej jest zobaczyć całą konstrukcjie na mustangu który ma bardziej odsłoniętą tą część ramy ale jeżeli nie są identyczne to będzie kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 to oblookaj ten adres :-)http://www.jawka50.prv.pl/tam jest troche fotek skuterow :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 postanowiłem połączyć jawe 50 skuter z silnikiem od shl m 11. ku*wa ja pie**ole, rzygac mi sie juz chce jak ciagle czytam te poj**ane posty w stylu "czy do motórynki morzna wzadzic silnik od MZ 250? Jakiego bedzie mieć kopa!!!"człowieku ku*wa mac, przeciez nikt ci tego nie zarejestruje (chyba ze i tak jezdzisz po wiosce bez papierów), pozatym nie szkoda ci sprzetu :?: :!: :?: :!: mnie normalnie szlag trafia jak po raz kolejny widze takiego"mechanika" albo "tjunikofca" :D Wsadz tam ku*wa silnik od ciagnika ZETOR to dopiero bedzie zajebisty szpan w całym Pipidowie Dolnym! Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi