m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 tłumik mamTaki to ja tez mam :-)Mam na mysli jakis tlumik naprawde extra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Ej rozek - teraz kliknallem na fotke twojej jawy w podpisie :-)Jak wpakowales stopke boczna ?? i od czego bagaznik ?? Bagażnik ( u mnie pełni rolę uchwytu dla pasażera ) i gmole zrobione są z wózka dziecięcego :D Stopka jest od jawki kolegi. "to coś" przy kierownicy jest od lusterka ( kiedyś takie były). Stopka nie wiem nawet jak jest "wciśnęta" bo robił to poprzedni właściciel a ja nawet sie nie rpzyglądałem 8) :D Musiałbym popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Musiałbym popatrzećJak by ci sie chcialo to bylbym bardzo wdzieczny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Musiałbym popatrzećJak by ci sie chcialo to bylbym bardzo wdzieczny :-) Jutro może będę miał dostęp do cyfrówki to postaram się zrobić kilka szczegółowych zdjęć 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 ja jestem tylko na tak do dwóch rzeczy :D Sportowa swieca(jak zrobie elektryke w swoim ta taką załoze) i tozkowy filtr powietrza :D a reszte mozesz sobie darować :D najbardziej daruj sobie kufry i owiewki!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Musiałbym popatrzećJak by ci sie chcialo to bylbym bardzo wdzieczny :-) Jutro może będę miał dostęp do cyfrówki to postaram się zrobić kilka szczegółowych zdjęć 8)Bylbym baaaaaaaaaaardzo wdzieczny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 kuferki - ok, ale sciagane, zakladane na wyjazdy z namiotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 tłumik mamTaki to ja tez mam :-)Mam na mysli jakis tlumik naprawde extra :-) masz sportowy tłumik od simaka?? czemu sie nie chwalisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 A kto Ci polecil zebys go zalozyl ?? Juz niepamietasz co Ci napisalem na "tym lepszym :lol: forum" :-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Dajcie adres na to forum bo gdzieś mi sie zawieruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Patrz na podpis emzeta :-) Dla leniwych :lol:www.moto.forum.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Patrz na podpis emzeta lub na moj podpis, nad napisem "Metallica" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Kurcze wychodzi na to ze tylko pan admin pruznuje z tym podpisem :lol::lol::lol::lol:Trzeba to zmienic PS: Redas - czekam na fotki :-);-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Ciekawe dlaczego nikt niewznosi sprzeciwu na reklamowanie chyba konkurencyjnego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Ciekawe dlaczego nikt niewznosi sprzeciwu na reklamowanie chyba konkurencyjnego forum A co nam do tego ??? Chcieli to sobie zrobili. A poza tym co to za konkurencja ( bez obrazy ) jeśli wszyscy użytkownicy tamtego forum udzielają się "u nas". A nie wszyscy od "nas" u nich 8) Więc mi to jak najbardziej nie przeszkadza. A forum całkiem niezłe zrobili. Jeśli chodzi o to że reklamują jego adres "u nas" to nic strasznego. Tak samo jak moja strona w podpisie :D Także chłopcy nie zrażajcie sie i działajcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi