m16 Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 WitamPonizej przedstawiam liste prac ktore mam zamiar przeprowadzic w zimie. Bede wdzieczny7 jesli napiszecie co o tym myslicie i ew. skorygujecie. Celem jest uzyskanie motorka dobrego do troche dalszych wyjazdow.-storzkowy filtr powietrza-tlumik sportowy (taki z prawdziwego zdarzenia)-owiewka na jawke-bagarznik-kufer-skorygowanie przejsc: cylinder-gaznik, gaznik-kolanko i t p -zalozenie podwujnego stopu: jedna zarowka w lampie i linijka diodowa na kufrze-zalozenie 2 halogenow po obu stronach lampy-owiewki na rece (juz sa)-zrobienie dodatkowego schowka pod bakiem (jka bedzie storzek to tam jest wolne)co wy na to ?? wszelkie sugestie mile widziane :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 zapomnialem o swiecy sportowej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 wszystko OK, ale skąd prąd na halogeny z przodu?? myslalem o wielu z tych zmian... tłumik mam, owiewke w sobote, skorygowane kolanko to podstawa!! miłej zabawy, nie widze nic zlego w takich przeróbkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Z przodu mam zarowke 25 / 25 W wiec 2 halogeny 10 W i jeszcze takie malenstwo 5 W w lampie przedniej tamgdzie postojowkii albo swiece halogenki albo zwykle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 nie wiem czy nie przesadzasz to tylko jawka - kufer, stacyjka - ok. ale diody i halogeny ... sam nie wiem ale tak czy siak milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 W sumie halogeny i diody to najtansze z tego planu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 m16 sorry ,ale co ty chcesz zrobic z tej swojej Jawki??Nie podoba Ci sie taka jaka była w oryginale?Rozumiem filtr paliwa i delikatne malo widoczne przrobki ,ale zakladanie kufrow, owiewek ,halogenów to chyba przesada.Jutro odbieram zdjecia od fotografa to zapodam Ci mojego Ogara ktorego bede sprzedawał i nic w nim nie kombinowalem zobaczysz ze ładnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Ja tez bede mial zdjecia jawusi :-)Mialby byc dzisiaj ale bede w sobote lub niedziele :-)Oczywiscie ze podobaja mi sie sprzety oreginalne ale mam cos takiego ze wszystko chce robic po swojemu (nie zawsze wychodzi mi to na +)Wlasnie dla tego ze nie chce za bardzo przesadzic dalem tego posta :-)PS: Czemu chcesz sie rozstac z ogorkiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 a twoja jafka to wytrzyma ?? jesli tak to nie widze przeciwwskazan, niewiem jak z filtrem bo specem od jawek nie jestem, jesli pradnica ci wyrobi na to wszystko , jawka uciagnie, tobie sie podoba, to przerabiaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 A mi się twój pomysł podoba :D Tylko bez tych halogenów. Zamontuj z tyłu oparcie dla pasażera, którego i tak raczj nie będziesz woził bo jawka z zapakowanymi kuframi nie pociągnie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 narazie jest 3:2 na kozysc przerubek :-)jeszcze przyszly mi do glowy sakwy ktore mam ale aktualnie sciagnallem :-)oparnie dla pasazera - dobre :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Mnie osobiscie nie podobaja sie tuningowane motorki, ale te przerobki co chcesz zrobic, sa na luzie. Ja gdybym nie sprzedawal swojego ogara to czesc z nich tez bym sobie porobil. Dla mnie glupie przerabianie jest jakis nowych motorkow, ktore i tak juz super wygladaja, a jawka ktora fabrycznie nie wyglada za pieknie, po malym tuningu moze prezentowac sie na prawde fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Ej rozek - teraz kliknallem na fotke twojej jawy w podpisie :-)Jak wpakowales stopke boczna ?? i od czego bagaznik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Aha i co to jest to cos przy raczce po lewej stronie ?? co (chyba) totyka sprzegla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 PS: Czemu chcesz sie rozstac z ogorkiem ?? Po co mi pierdzioch jak mam Junaka ??Miejsce mi zajmuje tylko w garazu.Niepotrzebnie wje**em w niego kupe kasy myslalem ze bede min dlugo jezdził ,a tutaj Janek sie trafil wiec Ogar musi zmienic wlasciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi