jagroski Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To co cieniaski, sezon zamkniety, ciepłe kapcie i telewizorek. Motocykliści kurza twarz od siedmiu boleści którym jakiś grubas ze sceny mówi kiedy mają zamykać motocykle, a kiedy maja zacząc jeździć. Sezon w życiu motocyklisty zaczyna się baranki boże gdy pierwszy raz się zasiądzie na jakims pierdopędzie i już nie chce się z tego zrezygnować. Sezon kończy się wraz z kończem życia, a nie dla tego, że zimno. Pa lanserko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To co cieniaski, sezon zamkniety, ciepłe kapcie i telewizorek. Motocykliści kurza twarz od siedmiu boleści którym jakiś grubas ze sceny mówi kiedy mają zamykać motocykle, a kiedy maja zacząc jeździć. Sezon w życiu motocyklisty zaczyna się baranki boże gdy pierwszy raz się zasiądzie na jakims pierdopędzie i już nie chce się z tego zrezygnować. Sezon kończy się wraz z kończem życia, a nie dla tego, że zimno. Pa lanserko.Czy moze mi ktos wytlumaczyc o co temu Panu chodzi? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Czy moze mi ktos wytlumaczyc o co temu Panu chodzi?O to, że wielu wielkich motocyklistów wraz z nastaniem pierwszych chłodów odstawia maszyny do garażu, zamiast delektować się jazdą :biggrin: czy chociażby traktować jednoślad jako pojazd użytkowy do czasu, aż kalendarz imprez motocyklowych znowu będzie pękał w szwach. Po prostu wielu ludzi umowną nazwę "zamknięcie sezonu" za bardzo bierze sobie do serca. :icon_mrgreen: Ja zawsze rozróżniam dwa sezony: turystyczny i użytkowy. Ten pierwszy zaczyna się gdzieś w marcu, a kończy na przełomie października i listopada, natomiast ten drugi trwa na okrągło przez cały rok. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ...hmm czy ktoś tu się o coś czepia ? ;) ja myślę, że każdy niech robi jak mu się tylko podoba. Ja byłem na zakończeniu sezonu co nie oznacza, że odstawiam moto aż do jego rozpoczęcia :) ale jak ktoś ma takie podejście do sprawy nie przeszkadza mi to absolutnie. Chyba nie ma co drążyć tematu i szukać dziury w całym ;) Imprezę o umownej nazwie "zakończenie sezonu" raczej traktowałbym jako zakończenie imprez o charakterze motocyklowym chociaż też nie do końca.To tyle moich dywagacji :) ps przypominam się - jeśli ktoś ma jakieś fotki chętnie popatrzę jeśli ktoś się podzieli :) PozdrawiamR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 tu masz pare fot z zakonczeniahttp://picasaweb.google.com/Teosik2/ZakoCz...ezonu2223092007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 tu masz pare fot z zakonczeniahttp://picasaweb.google.com/Teosik2/ZakoCz...ezonu2223092007 Dzięki za link fotki fajne :crossy:jak ktoś ma więcej i się podzieli też chętnie popatrzę :icon_mrgreen: PozdrawiamR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi