naevus Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 mam problem ze wskaznikiem temperatury! jak przekrecam kluczyk to nawet wskazowka nie drgniea jak przejade kilkadziesiat kilometrow to nic sie nie dzieje :) a wiem ze temperature lapie! ;) chcialbym sie dowiedziec gdzie cos moze byc rabniete za nim zaczne rozkrecac moja kosiare :lalag: czy jakis czujnik poszedl?? czy cos sie odpielo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 A jak mozna z takiego opisu wiedziec czy sie kabel urwal, czy padl czujnik?? Na poczatku najlepiej sprawdzic wszystkie zlacza na obwodzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 sprawdz czy czujnik jest dobry a nastepnie sprawdz kabel :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 zobacz czujnik a dla pewnosci jak go wykrecisz to podlacz tak jak powinien byc i podgrzej zapalniczka. a jak nie to kup taki sam. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiljan Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 jak to nie pomoze to wskaźnik moze byc uszkodzony ale malo prawdopodobne, raczej sie kabelek przy czujniku odłączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi