Sadek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 mimo, ze wczesnie zakonczone w moim przypadku, to zdecydowanie udanepostaram sie wrzucic fotki...moze jeszcze dzisiajpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja może na ognisku nie byłem, ale byłem w Lemonie. I kogo spotkalem? Oczywiscie ku*wa Adasia! (ABG) Rozpiszta sie wieśniaki co tam robilita :banghead: Słyszałem że z wrony się śmialiście.... :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 EjBiGi sie lansował?! ho ho ho :icon_twisted: Ciekawe czy coś wyrwał :evil: A ty co tam robiłeś? :lalag: p.s. No nie było mnie, niestety, rodzinne sprawy i pijaństwo wykluczyło mnie z uczestnictwa ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 EjBiGi sie lansował?! ho ho ho :icon_question: Ciekawe czy coś wyrwał :icon_question: A ty co tam robiłeś? :icon_eek: p.s. No nie było mnie, niestety, rodzinne sprawy i pijaństwo wykluczyło mnie z uczestnictwa :icon_question: Integrowalem sie z gminem, ale ch**nia straszna. Chamstwo i prostactwo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Greedo.. ze mnie sie nikt nie smial.. .co najwyzej czasem mi sie jezyk platal :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Greedo.. ze mnie sie nikt nie smial.. .co najwyzej czasem mi sie jezyk platal :)hehe tak se to wr0na tlumacz ;P dzieki jeszcze raz wszystkim ktorzy byli bylo super i napewno na nastepnym tez bede :icon_twisted: Pozdr kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 jakas lipa z wstawianiem zdjec - macie tu stronke z bikepics i sobie ogladajciepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 jakas lipa z wstawianiem zdjec - macie tu stronke z bikepics i sobie ogladajciepozdrawiamOgnisko ogniskiem ale siostrę to masz niekiepską :smile: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 :smile: wrona , AAAAAAAAśśśśśśśśśKKKAAAAAAAAA TO BYłO TO :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No wesoło było wesoło ............ co prawda nie popiłem ale zawsze sie przewietrzyłem ahubbuhabhu Qrna troche ,,pojezdziłem " po okolicach bo mi sie ogniska pomyliły takze .hmmmmmm ,,pościg" za mna nie pomógł co by mnie zatrzymać...... tak też zrobiłem z 10 kilosów po lesie ... p.s.Dzięki za TAŚME ŻYCIA...... uratowała mi dupsko....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 hehwidzę , że się działo :notworthy: :crossy: :flesje: :icon_twisted: no no no.... Poopowiadacie w Borkach :flesje: dozo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 http://www.bikepics.com/pictures/1025525/ Klaudiusz, żeby nie było, to jest owa flaszka :icon_twisted: Imprezka przednia, szkoda, że nas straż przegoniła. Następnym razem, można pomyśleć nad zrobieniem ognicha w miejscu gdzie skończyliśmy. Troche dalej trzeba drewno nosić, ale przynajmniej legalnie można dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 zaluje, ze mnie nie bylo... niestety strasznie mnie zawialo na motorzew ciagu dnia... szyja krecic nie moglem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 zaluje, ze mnie nie bylo... niestety strasznie mnie zawialo na motorzew ciagu dnia... szyja krecic nie moglem :)Ale wymyśliłeś, ja to przynajmniej mówie że mnie żona nie puściła czy do innego kaloryfera mnie przypieła niż zwykle a ty wymyśliłeś jakieś "zawianie szyji". Pewnie za laskami sie rozglądałeś i nadwyrężyłeś :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Klaudiusz, jak żyje nie widziałem żadnego twojego sensownego posta na żadnym forum :biggrin: Ty dużo piszesz ale bez sensu :icon_mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi