Skocz do zawartości

Ognisko Kabaty Vol. 4

Marcin SF
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja może na ognisku nie byłem, ale byłem w Lemonie. I kogo spotkalem? Oczywiscie ku*wa Adasia! (ABG) Rozpiszta sie wieśniaki co tam robilita :banghead: Słyszałem że z wrony się śmialiście.... :)

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

EjBiGi sie lansował?! ho ho ho :icon_twisted: Ciekawe czy coś wyrwał :evil: A ty co tam robiłeś? :lalag:

p.s. No nie było mnie, niestety, rodzinne sprawy i pijaństwo wykluczyło mnie z uczestnictwa ;)

EjBiGi sie lansował?! ho ho ho :icon_question: Ciekawe czy coś wyrwał :icon_question: A ty co tam robiłeś? :icon_eek:

p.s. No nie było mnie, niestety, rodzinne sprawy i pijaństwo wykluczyło mnie z uczestnictwa :icon_question:

Integrowalem sie z gminem, ale ch**nia straszna. Chamstwo i prostactwo

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

jakas lipa z wstawianiem zdjec - macie tu stronke z bikepics i sobie ogladajcie

pozdrawiam

Ognisko ogniskiem ale siostrę to masz niekiepską :smile: .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

No wesoło było wesoło ............

co prawda nie popiłem ale zawsze sie przewietrzyłem

ahubbuhabhu

Qrna troche ,,pojezdziłem " po okolicach bo mi sie ogniska pomyliły takze .hmmmmmm ,,pościg" za mna nie pomógł co by mnie zatrzymać...... tak też zrobiłem z 10 kilosów po lesie ...

p.s.

Dzięki za TAŚME ŻYCIA...... uratowała mi dupsko.......

http://www.bikepics.com/pictures/1025525/

Klaudiusz, żeby nie było, to jest owa flaszka :icon_twisted:

Imprezka przednia, szkoda, że nas straż przegoniła. Następnym razem, można pomyśleć nad zrobieniem ognicha w miejscu gdzie skończyliśmy. Troche dalej trzeba drewno nosić, ale przynajmniej legalnie można dojechać

zaluje, ze mnie nie bylo... niestety strasznie mnie zawialo na motorze

w ciagu dnia... szyja krecic nie moglem :)

Ale wymyśliłeś, ja to przynajmniej mówie że mnie żona nie puściła czy do innego kaloryfera mnie przypieła niż zwykle a ty wymyśliłeś jakieś "zawianie szyji". Pewnie za laskami sie rozglądałeś i nadwyrężyłeś :)