wr0na Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ja tam jeszcze nigdy nie byłem ;)wiemy :] juz nawet jak przy ognisku jest duzo nowych twarzy i jakos nie mozna zaczac wesolych rozmow (bo wr0na z majkelem zbieraja drewno, a listek wiezie bimber) to zawsze ktos zakrzyknie-eeejj.. a bedzie dzis Klaudiusz?i odrazu sie robi weselej :flesje: tak.. robienie zakladow czy naczelny pogromcea spamerow sie tym razem pojawi stanowi nieodzowny punkt kazdego ogniska :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Niestety nie dam rady podejść na tą edycję ;) Bawcie się dobrze :flesje: Pozdrowienia z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 a tak wogole co sie dzieje z Listkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 a tak wogole co sie dzieje z Listkiem??Spadł z drzewa :icon_mrgreen: :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Patrze że się martwicie he he heTroche trwało zanim przeczytałem te 4 strony żeby być w temacie.Ale niestety tę sobote mam zajętą na wesele jade do Piszu więc na ostatnim ognisku kończącym sezom mnie nie bedzie ale jak by bylo w piątek he he he to bym dał rade.P.S. Bimber oczywiscie ze mam stały zapas za szafą Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 P.S. Bimber oczywiscie ze mam stały zapas za szafądasz odrobinke dla Asi i Mariolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Co i może ty zgłaszasz sie na ochotnika aby im zanieść bimber na ogniskoAHA już ci dam szybciej świnie zaczną latac ty chlejusie Niedość że nałóg to jeszcze za ścianą mieszaNormalnie tragedia z szaleństwem pomieszana Muszę sprawdzić czy dziury w ścianie nie zrobił i nie grzebie mi przypadkiem za szafą w moich zapasach bimbrowych łobuz jeden Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 dasz odrobinke dla Asi i Mariolki? Wrony sposób na podryw - upić i wykorzystać :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Wrony sposób na podryw - upić i wykorzystać :)..mlody to jeszcze nic nie rozumie... sluchaj....co lepiej na listka podziala...'dasz troche dla Asi i Mariolki?'czy'obstawisz flache dla wrony i greedo?' no.. eehh..ta młodzież ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ..mlody to jeszcze nic nie rozumie... sluchaj....co lepiej na listka podziala...'dasz troche dla Asi i Mariolki?'czy'obstawisz flache dla wrony i greedo?' no.. eehh..ta młodzież :rolleyes: Dobra dobra, przyznaj się że jesteś alkoholowym molestatorem kobiet :) I że jezdzisz metrem w godzinach szczytu żeby poocierać się o niczego nieświadome gimnazjalistki ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Dobra dobra, przyznaj się że jesteś alkoholowym molestatorem kobiet :icon_twisted: I że jezdzisz metrem w godzinach szczytu żeby poocierać się o niczego nieświadome gimnazjalistki :wink:jesli dopisz ze lubię azjatki w krotkich spodniczkach :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 :lalag: wrona dlaczego azjatki :icon_razz: przecież one maja w poprzek :banghead: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Dobra powiadacie ,że 19:30 w sobote? to podjade na chwile motungiemmmmm /././/. bo zakłdam ,że dostane ,,pass" na 2 godzinki :( :evil: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Dobra powiadacie ,że 19:30 w sobote? to podjade na chwile motungiemmmmm /././/. bo zakłdam ,że dostane ,,pass" na 2 godzinki :( :evil: :Pa wezmiesz nowiutkiego?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Dobra powiadacie ,że 19:30 w sobote? to podjade na chwile motungiemmmmm /././/. bo zakłdam ,że dostane ,,pass" na 2 godzinki :) :lalag: :icon_razz:hmmm..................nie kumam, jak nie było Nowego012 to nie było Nowego, a teraz pojawił sie Nowy012 a ty już zaczynasz latać!??!!??! :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi