Belgu Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A tak przekazałem he he he ma wszystkich pozdrowić odemnie he he heacha, czyli, że wr0na sam wypije, zanim dojedzie do Borek :Pphi... koledzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Belgu ty łobuzie to że nie mogłem być na ognisku i to że nie jade na Borki to już Listek31 jest be tak no ładnie.Jeszcze damy rade cos trafić w tym sezonie.Pozdrawiam i szerokiej drogi. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Belgu ty łobuzie to że nie mogłem być na ognisku i to że nie jade na Borki to już Listek31 jest be tak no ładnie.Jeszcze damy rade cos trafić w tym sezonie.Pozdrawiam i szerokiej drogi. zrobimy 1 motocyklowe ognisko Kabackie na śniegu. Każdy przyniesie 0.5 litra benzyny i paczkę drewna kominkowego :(. Musimy tylko poczekać aż śnieg spadnie. Ja przyniosę kuchenkę gazową, będziemy pić bimberek i zapijać grzanym winem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 zrobimy 1 motocyklowe ognisko Kabackie na śniegu. Każdy przyniesie 0.5 litra benzyny i paczkę drewna kominkowego :(. Musimy tylko poczekać aż śnieg spadnie. Ja przyniosę kuchenkę gazową, będziemy pić bimberek i zapijać grzanym winem :)a jak zmarzniemy to Marcin nas zaprasza do siebie... wiecie.. ognisko na balkonie... grzaniec prosto z kuchenki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 wasza kreatywność powoli zaczyna mnie przerażać he hehe ale git ognisko na śniegu nie ma problemu he eh eh Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 zrobimy 1 motocyklowe ognisko Kabackie na śniegu. Każdy przyniesie 0.5 litra benzyny i paczkę drewna kominkowego :biggrin:. Musimy tylko poczekać aż śnieg spadnie. Ja przyniosę kuchenkę gazową, będziemy pić bimberek i zapijać grzanym winem :buttrock: E tam, nie pierwsze, było już kiedyś ognisko forumowe w grudniu Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 E tam, nie pierwsze, było już kiedyś ognisko forumowe w grudniu napisałem pierwsze kabackie, a nie pierwsze w ogóle :buttrock: po za tym czy było na śniegu czy w grudniu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 napisałem pierwsze kabackie, a nie pierwsze w ogóle :notworthy: po za tym czy było na śniegu czy w grudniu :rolleyes: No to było na kabatach, trochę śniegu chyba było :( Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No to było na kabatach, trochę śniegu chyba było :notworthy:biedactwo ma gorączkę i już majaczy :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 :bigrazz: co tak marudzicie śmigamy dziś coś bedzie ktoś w 200 o 19 00 CZY BORKI wam głowie :flesje: :flesje: hihih :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 biedactwo ma gorączkę i już majaczy :> No własnie ku*wa nie mam :icon_evil: A Ciebie wtedy to jeszcze na forum nie było jak takie ognisko zrobiliśmy :bigrazz: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 :bigrazz: co tak marudzicie śmigamy dziś coś bedzie ktoś w 200 o 19 00 CZY BORKI wam głowie :flesje: :flesje: hihih :icon_evil:Borki Borkami, ja prawdopodobnie będę między 19 a 20 w 2oo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 :bigrazz: co tak marudzicie śmigamy dziś coś bedzie ktoś w 200 o 19 00 CZY BORKI wam głowie :flesje: :flesje: hihih :icon_evil: ee dzisiaj tylko pakowanie, zdrowy trzeźwy sen, po raz ostatni a z rańca dzida do borek. Też byś się kurcze zabrał do Borek na :flesje: Pokoje wolne są, podłoga też :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Dzięki za podłogę leć nie skorzystam :icon_evil: miłej zabawy nie schlać sie tam za bardzo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Dzięki za podłogę leć nie skorzystam miłej zabawy nie schlać sie tam za bardzo sprecyzuj za bardzo :) :D :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: bo ja nie znam takiego limitu są jeszcze miejsca w pokojach hotelowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi