Marcin SF Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Noce coraz dłuższe i coraz zimniejsze, najwyższa pora zrobić zakończenie sezonu ogniskowego rok 2007 :bigrazz: Pogoda sprawdzona, w weekend ma być dobra. Miejsce spotkania jak zwykle (pod TESCO), godzina spotkania 19:30 tym razem termin SOBOTA !!! Miejsce spotkania również jak zwykle (za murem metra) - mapka jak dotrzeć w poprzednich tematach ogniskowych. Termin ustalony wcześniej z kilkoma kamratami, będzie on najbardziej odpowiedni, gdyż ja w piątek nie mogę :icon_question: Oczywiście NIE zabieramy :buttrock: zabieramy :icon_question: (ale z umiarem, bo dzień później jedziemy do domu dziecka) Polecam zabranie ciepłych ubrań, gdyż temperatura w dzień 18 C ale w nocy tylko 13 C Ze względu na różne moje rocznicowe imprezki z małżonką mogę sie odrobinę spóźnić, więc nie czekajcie na mnie. Za spóźnienie z góry :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) no coz.. pewnie bede. Edytowane 10 Września 2007 przez wr0na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 widze, ze znow sie zbiera stala ekipa pijokow :)Marcin... jak pogoda nas wygoni z ognicha to zajdziemydo Ciebie :) w koncu bedzie co opijac, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) widze, ze znow sie zbiera stala ekipa pijokow :cool:Marcin... jak pogoda nas wygoni z ognicha to zajdziemydo Ciebie :) w koncu bedzie co opijac, nie? Luzik :) ;) zwłaszcza, że żonka chyba wybywa ;) :) byle nie przesadzić, bo nastepnego dnia DD :clap: Edytowane 10 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 w czwartek ma być pogoda :icon_twisted: ????a na poważnie, na weeku nie mogę.... obowiązki weselne :notworthy: ehhhhprzyjemnej zabawy :buttrock: ;) kolejne ognicho w piz....du :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 w czwartek ma być pogoda :icon_twisted: ????a na poważnie, na weeku nie mogę.... obowiązki weselne :notworthy: ehhhhprzyjemnej zabawy :buttrock: ;) kolejne ognicho w piz....du :icon_rolleyes: zenisz sie?moje zaproszenie utknelo na poczcie... ale powiedz gdzie imprezka.. to z checia wpadniemy.. popi.. pogratulowac :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) zenisz sie?moje zaproszenie utknelo na poczcie... ale powiedz gdzie imprezka.. to z checia wpadniemy.. popi.. pogratulowac :] hehehehetaaaa, chyba srebrne gody :eek: ;) imprezka w moim rodzinnym miasteczku....zaproszony jako gość - mieszkam po sąsiedzku, imprez generalnie nie odpuszczam :flesje: , chociaz daleko ;) poza tym na wschodnich rubieżach wesela maja swój niepowtarzalny klimat :lalag: ogniska na Kabatach (z tego co słyszałem też) :flesje: ... lecz już dawno potwierdziłem obecność :bigrazz: PS . A przyjechać zawsze możecie :crossy: siwuchy nie zabraknie hehe... Edytowane 10 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Luzik :) :) zwłaszcza, że żonka chyba wybywa :P :biggrin:byle nie przesadzić, bo nastepnego dnia DD :clap:eee... a kto nam zrobi kanapki? :) poza tym kiedy wreszcie poznam szacowna Pania Marcinowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) co prawda planowałam wypad na podryw :) ale jak tak to tak. oczywiście się piszę :) Edytowane 10 Września 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 coprawda planowałam wypad na podryw :icon_mrgreen: ale jak tak to tak. oczywiście się piszę :bigrazz: hmm a to na ognisku podrywac nie mozna ? ;p ja sie rowniez chetnie na ognicho wybiore pozdrkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 :icon_mrgreen: nie wiem czy będziemy w sobotę miałem być daleko od warszawy. ale zobaczymy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 hmm a to na ognisku podrywac nie mozna ? ;p za ciemno :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 coprawda planowałam wypad na podryw :biggrin:... a gdzie?... może ja bym się kiedyś dał poderwać :bigrazz: Na poprzednie ogniska nie dało mi się jakoś dotrzeć, ale tym razem nic nie powinno mi przeszkodzić. więc do zobaczenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 za ciemno mrugacz.gif bo trzeba przy ognisku siedzieć :icon_mrgreen: Aśka :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 za ciemno mrugacz.gif bo trzeba przy ognisku siedzieć :icon_mrgreen: Aśka :bigrazz: :biggrin:ognisko? ognisko? cholera!! wiedziałam, że na poprzednich spotkaniach czegoś brakowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi