marekxtz750 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 szukam jakiegoś czlowieka , który wie jak obniżyć xtz 750 nie chodzi mi o obniżenie za pomocą napięcia sprężyny brakuje mi jakieś 4 cm (lub więcej) do lepszego komfortu jazdy .java script:emoticon(';)', 'smid_24');) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Da się kupić siedzenia obniżane o ile tyle Ci wystarczy.. albo dać do tapicera.. To chyba najłatwiejsza modyfikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekxtz750 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 szukam jakiegoś czlowieka , który wie jak obniżyć xtz 750 nie chodzi mi o obniżenie za pomocą napięcia sprężyny brakuje mi jakieś 4 cm (lub więcej) do lepszego komfortu jazdy .java script:emoticon(':icon_mrgreen:', 'smid_24'):icon_razz: szukam raczej czegoś w postaci opuszczenia mocowania wahacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 To już skomplikowana modyfikacja i nie sądze, żeby ktoś z forum coś takiego w tenerce przechodzil.. Możnaby pomyśleć nad niższym amorkiem, opuszczeniem na półkach??... Najlepiej byłoby pogadać z kims kto przeprowadzał podobne modyfikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekxtz750 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 To już skomplikowana modyfikacja i nie sądze, żeby ktoś z forum coś takiego w tenerce przechodzil.. Możnaby pomyśleć nad niższym amorkiem, opuszczeniem na półkach??... Najlepiej byłoby pogadać z kims kto przeprowadzał podobne modyfikacje wlaśnie kogoś takiego szukam podobno bylo to tu kiedyś opisywane ale nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 nie prościej kupić krutszy amortyzator? nie wiem jak rozwiązany jest tylni wahacz w Twoim moto, czy taka przeróbka jest w ogóle możliwa.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 było pić mleko :] a teraz wpuść lagi w półkę i siedzenie obniż ile sie da a tak w ogóle to musisz sie przyzwyczaić Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekxtz750 Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 tak weź się i przyzwyczaj to nie 100kg wr-ka jak się za bardzo przechyli to się przewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 szukam jakiegoś czlowieka , który wie jak obniżyć xtz 750 Tapicer na Powstańców Śl 5A, Mi przerobił siedzenie do Varadero i jest o'k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi