marekxtz750 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 szukam jakiegoś czlowieka,który wie jak obniżyć xtz 750 brakuje mi jakieś 4 cm do większego komfortu z jazdy java script:emoticon(':D', 'smid_24'):biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Popróbuj sam... Można lekko wyciągnąć lagi z półek, lub obniżyć kanapę. Ewentualnie jak to było w kawale o blondynkach spuść troche powietrza z kół ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 hej,możesz jeszcze wybrać trochę kanapę, słyszałem o patentach ze skracaniem mocowań wachacza z tyłu. Ale najlepiej się przyzwyczaić po prostu, wysokie motocykle są fajne :icon_eek:btw. ile masz wzrostu? pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekxtz750 Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 mam 176/85 i to jest trochę krótko zwlaszcza w jakimś pseudo terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 mam 176/85 i to jest trochę krótko zwlaszcza w jakimś pseudo terenie W terenie musisz po prostu nap...dalać cały czas przed siebie i nie stawać to nie będzie problemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 W terenie musisz po prostu nap...dalać cały czas przed siebie i nie stawać to nie będzie problemu :DDokładnie. Jak już spadać, to z wysokiego konia :icon_mrgreen:hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi