Stifler Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja raczej bym go zakwalifikował do turystyczno-szosowo-sportowego typu motocykla, a nie ściganta. Tak czy siak z 3 nie podejdzie na koło... z 2 juz trzeba walnąć ze sprzegła a 3 jest raczej niemożliwa(raczej).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 z jedynki idzie bez problemu jak kazdy lekki 100 konny motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Tak czy siak z 3 nie podejdzie na koło... z 2 juz trzeba walnąć ze sprzegła a 3 jest raczej niemożliwa(raczej)..Dokładnie :banghead: Poza tym nie porównujmy lekkiego enduro 2T do 190kg FZ6 w 4T...W crossie i enduro masz inne przełożenie, bo tam są na moc, a nie na prędkość... :banghead: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 moze si eniepowinienem odzywac, bo nigdy w zyciu na fazerze nawet niesiedzialem,ale mam pytanko, czy takim fazerem naprawde tak ciezko pojsc na kolo z np.3biegu przy seryjnych zembatkach?bo jak gowniana 25konna 125 potrafia isc z szostki, to takim fazerem chyba niejest to az taki wyczyn, a piszecie ze z gazu idzie z jedynki tylko Chyba jednak trochę przesadziłeś... Nigdy nie widziałem 125, która by szła z 6-tego biegu na koło. Nawet nie wiem jak to jest możliwe skoro np. mój sprzęt wchodzi w użyteczne obroty na szóstce dopiero w okolicach 130-140 km/h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 jak pisali panowie z 1 idzie z samego gaz na kolo ale jak on to zrobil to niewiem chyba mial faktycznie inna zebtke z 2-3 z gazu to nie ma mowy ze poszedl no chyba ze masz pasazera 100kg:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLUGOSH Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Tak się zastanawiam czy da się FZ6 postawić na dwójce do pionu? Na jedynce mam opanowane z gazu i ze sprzęgła, ale dwójke wpinam dopiero w górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Tak się zastanawiam czy da się FZ6 postawić na dwójce do pionu? Na jedynce mam opanowane z gazu i ze sprzęgła, ale dwójke wpinam dopiero w górze.Da się podstawić do pionu, ale tylko ze sprzęgła i musisz stać :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Da się z dwójki na siedząco, ale trzeba bardzo przywalić sprzęgłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi