berolok Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 witam mam propozycje zamiany Husqvarny wr 125 (00r.) za :http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M534125 +doplata 1200zlza moja Husqe:http://www.allegro.pl/item239714271_husqva...rym_stanie.htmlczy sie wogule oplaca za taka rm zaminiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 A dlaczego w ogóle chcesz zrobić taką zmianę??? ;) Zamieniać na straszego rm, i to jeszcze z dopłatą?! Przecież te sprzęty w zasadzie bardzo podobne są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Patrząc na tą rm to coś mi śmierdzi:P po pierwsze niska cena...a po 2 to lepiej weś sprzedaj ta huse dołóż i kup coć nowszego..i będzie siipozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroboy! Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 ta rm jest mojego kumpla i jest naprawde w bdb stanie, nie ma tu żadnego wała ;) a kumplowi zależy na rejestracji :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatex Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Ta rm jest mojego kolegi-chłopak jest zarejestrowany na forum motoxa(motochłopiec) i ma ponad 700 postów więc...Co do stanu rm to igiełka PS. Chodziło mi bardziej o to że nie ma wałka A dlaczego w ogóle chcesz zrobić taką zmianę??? icon_eek.gif Zamieniać na straszego rm, i to jeszcze z dopłatą?! Przecież te sprzęty w zasadzie bardzo podobne są.... chyba chodzi o dopłate ze strony właściciela rm! Edytowane 9 Września 2007 przez swiatex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 a tak w ogóle jaka jest różnica mocy między taką rm a huską wr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 to jest taki off topic ale bardzo mnie zdziwiło , mianowicie nie rozumiem "chłopak jest zarejestrowany na forum motoxa(motochłopiec) i ma ponad 700 postów więc..." czy jak ma 700 postow tzn ze nie moze miec zjebanego moto ?? ja ostatnio sprzedałem RM z nowym tłokiem na ktorym odpaliłem moto zeby tylko pokazac czy działa (sprzedałem nie sprawny) przejechane było ok 300metrow i za 3-4 dni nowy własciciel zadzwonił ze przyjedzie mnie pobic bo uszkodzony jest tłok ze jakis stary ;/ normalnie szok:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berolok Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 yyy roznica mocy Raczej niewielka Husqa 38-39km a taka rm mysle ze 40-42km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 ... i za 3-4 dni nowy własciciel zadzwonił ze przyjedzie mnie pobic bo uszkodzony jest tłok ze jakis stary ;/ normalnie szok:/ bo masz tylko 300 pare postow...wiec to oznacza ze nie mozesz sprzedac dobrego moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 yyy roznica mocy Raczej niewielka Husqa 38-39km a taka rm mysle ze 40-42km Po co w ogole sie zamieniasz??? Nie rozumiem tego. Jezdzilem taka huska jak ty masz i jak dla mnie wyczes moto wiec nie wiem poc co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motochlopiec Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 witam. ta rm jest moja . jak można dyskutować w jakim jest stanie nie widząc jej ?? moim zdaniem jej stan jest bardzo dobry. sprzedaje za niska cene bo zalezy mi na szybkiej zamianie na sprzet z rejestracja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 bo masz tylko 300 pare postow...wiec to oznacza ze nie mozesz sprzedac dobrego moto :DJa mam ponad 4tyś, kto chce kupić motocykl? :wink: :wink: :) MateuszEnduroboyz i przyjechał? Sory z off top ale nie mogłem sie powstrzymać. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motochlopiec Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 sam nie wiem co ma do tego ilość postów jaką mam na motoxie do tego jaki moto sprzedaje :wink: :wink: ale jak piszemy w tym temacie to piszmy na temat, jak ma ktos jakies pytania do mnie dotyczace motocykla no to pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 narazie nie przyjechał :evil: ale czekam na niego z kluczem w rece:) Nie bedzie mnie w chu*a ładował;/ teraz to on mi moze przyniesc tłok od innego rma i mowic ze taki wyjał. Mam nawet fotki jak jest włozony nowy w cylindrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi