Stifler Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ma ktoś może instrukcje od vw polo albo wiedziałby czy wymiana linki sprzęgła jest skomplikowana(chodzi mi dojście bo w lagunie pół dnia sie męczyłem, żeby tam ręce wsadzić).. Kolezance uszkodził się chyba samoregulator czy jak to się nazywa bo linka się po prostu rozciągła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 kurna pół dnia nad linka... dobry wynik. Jak podpracowywałem w warsztacie to na takie zajecie było przenaczone 1h czasu... Co do dojscia to akurat w czym jak w czym ale w VW jest dobre dojscie zwłaszcza jesli chodzi o młę silniki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 raczej nie powinno byc problemu tylko jak samoregulator si zepsul to moze byc ja troche ciezko sciagnac. i jak bedziesz zakladal nowa to zaloz bez samoreulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi