Kosin Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Witam, jeśli ktoś posiada serwisówkę do Nomada z 1999 będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam, jeśli ktoś posiada serwisówkę do Nomada z 1999 będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.niestety nie posiadam, ale mam taką samą maszynę wersja amerykańska rocznik 1999. Chętnie więc wymienię doświadczenia. posiadam natomiast cała książkę w formacie adobe ale w języku niemieckim. jeżeli podasz e-mail to postaram się wysłać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jesli łaska to i ja bym prosil na maila Nomada. [email protected] Max rozmiar paczki 100MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam, jeśli ktoś posiada serwisówkę do Nomada z 1999 będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.ok zabieram sie do ogarniania starego wolnego kompa i będę wysyłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogniwo Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 witam ja posiadam kawasaki vn1500 nomad fi z 2000 roka tez by mi sie przydala pdf jak mozesz to poslij na adres [email protected] bylbym wdzieczny pozdrawiam zbynio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam, jeśli ktoś posiada serwisówkę do Nomada z 1999 będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. WItam , jestem od kwietnia posiadaczem vn 1500g1 nomad i posiadam taka serwisowke w jezyku angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 WItam , jestem od kwietnia posiadaczem vn 1500g1 nomad i posiadam taka serwisowke w jezyku angielskim.Witam !!!Tak jak napisalem jestem posiadaczem serwisowki do vn 1500 nomad obecnie jestem w UKta literatura kosztuje tu 60 funtow i jej nie chce sie pozbywac moge pomuc w ten sposobze pszesle foto lub skaner zdanego tematu ktory interesuje Wysylka tylko e-malemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Najlepiej żebyś całą sfotografował/zeskanował i wrzucił na bezpłatny serwer, wtedy kazdy będzie mógla sobie sciagnąć bez problemu. Na pocztę wysyłać to troche lipa każdemu. Najlepiej żebyś całą sfotografował/zeskanował i wrzucił na bezpłatny serwer, wtedy kazdy będzie mógla sobie sciagnąć bez problemu. Na pocztę wysyłać to troche lipa każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Najlepiej żebyś całą sfotografował/zeskanował i wrzucił na bezpłatny serwer, wtedy kazdy będzie mógla sobie sciagnąć bez problemu. Na pocztę wysyłać to troche lipa każdemu. Najlepiej żebyś całą sfotografował/zeskanował i wrzucił na bezpłatny serwer, wtedy kazdy będzie mógla sobie sciagnąć bez problemu. Na pocztę wysyłać to troche lipa każdemu.katalog czesci i sklep wysylkowy kawasaki vn 1500 nomad i wiele wiecej katalog czesci i sklep wysylkowy kawasaki vn 1500 nomad i wiele wiecejhttp://www.bikebandit.com/oem-parts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ja posiadam takie serwisówki: 1. "Kawasaki VN1600 A1,A2 Vulcan '03 Service Manual ENG.pdf", i 2. "Kawasaki VN1600 Nomad, Classic Tourer Motorcycle Assembly & Preparation Manual ENG.pdf" czyli, upraszczając zestaw różnic między typowym VN a NOMADEM.3. "Kawasaki VN1500 87'-99 Service Manual ENG.pdf" ale ta jest do tego poprzedniego modelu Co prawda trochę nie przystają do głównego wątku (inne pojemności i lata produkcji), ale jeśli ktoś jest zainteresowany tymi PDF-ami to zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Koledzy, wyjasnijcie mi róznicę pomiedzy zwykłym vn-em a Nomadem, jestem początkującym bikersem i zastanawiam się nad kawą w tej pojemności z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A tak w ogole to moze ktos by powiedzial cos nt. tego motocykla ??? :icon_razz: :biggrin: Wady, zalety, na co zwracac uwage i takie tam WAZNE rzeczy :biggrin: ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi