Ziele90 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 a widzieliście rękawiczki ocieplane elektrycznie?:biggrin: szperałem w necie ostatnioo i wpadła mi w ręce stronka za 150$ sprzedawali z kompletną instalacją do podłączenia za parę. Ot taka ciekawostka;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 nie wiem czy byłe juz wspominane ale są jeszcze takie palcówki Alpinestars Polar Gore-Tex Przymierzam się do kupna .. wyglądają na ciepłe i solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek88888 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 a widzieliście rękawiczki ocieplane elektrycznie?:biggrin: szperałem w necie ostatnioo i wpadła mi w ręce stronka za 150$ sprzedawali z kompletną instalacją do podłączenia za parę. Ot taka ciekawostka;] Ocieplane napięciem 380V :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 nie no na 12V były;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek88888 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 nie no na 12V były;] 12V to i tak za dużo, napięcie bezpiecznie to selv i pelv czyli ok 5/6V :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 moze były na zasilanie 12V z moto a w środku jakiś przetwornik..Niemam pojęcia właśnie gdzieś je przelotem ogladałem teraz żałuje że stronki nie zapisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek88888 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie no są juz różne rzeczy i bezpieczne :biggrin: Kiedyś ktoś mi mówił że widział całe kombi na moto, które było podgrzewane, tzn w tym kombi było jak w domu z centralnym w zime :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 no właśnie pamiętam że były na tej stronce same kurtki również jak i całe kombi tylko tak wspomniałem o rękawiczkach w tym wątku:D ogólnie sprawa dobra jka pi*dzi na dworze a musisz się przemiesczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 a panowie próbował ktoś tekstylnych zimowych rękawic na moto używać na nartach czy desce? szykuje mi się zakup na górskie wojaże i niewiem czy nie lepiej uzupełnić luke w ciuchach na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldiq Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam Widzę, że sporo tu propozycji na ochronę rąk w czasie jazdy w chłodniejsze dni. A co powiecie na coś takiego? http://www.alpinestars.com/Storm_Rider_Gor...3/p/352308.html Miał ktoś okazję sprawdzić jak te rękawice się sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Mogę polecić rękawice Metro Plain / Winter. Ciepłe i dobrze wykonane. www.motocykl.net.pl Edytowane 19 Listopada 2008 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Szimi kupiłes rękawiczki późno jesienne co oznacze że jeśli ktoś jest przyzwyczajony do niskich temp to pojeździ jeszcze w okolicacj 3-4 stopnii inaczej nie ma szans. Jeśli ktoś chce naprawdę ciepłe rękawiczki to polecam: -Halvarssons Bylot -Halvarssons TAZ -Halvarssons Belcher -Modeka Iceman -Retbike Tourer -Tarbor R-05 Ze wskazaniem na TAZ albo BYLOT. Tym razem kupilem TAZy i musze powiedziec ze teraz to jestem zadowolony :bigrazz: rekawice sa naprawde cieple i uwazam ze godne polecenia dzieki Motong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehoo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tym razem kupilem TAZy i musze powiedziec ze teraz to jestem zadowolony :bigrazz: rekawice sa naprawde cieple i uwazam ze godne polecenia dzieki Motong A gdzie je kupiłeś i jaki rozmiar? Bo ja próbowałem kupić rozmiar 'L' ale importer twierdził, że nie jest to możliwe. Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) A gdzie je kupiłeś i jaki rozmiar? Bo ja próbowałem kupić rozmiar 'L' ale importer twierdził, że nie jest to możliwe. Pozdrwiam kupilem na http://www.4bikes.pl/product_info.php?products_id=2156 powiedzial ze nie jest to mozliwe poniewaz juz ich nie robia. ja kupilem Lke ale szczerze mowiac mysle ze Mka byla by tez dobra. sa calkiem spore :bigrazz: pozdr Edytowane 3 Grudnia 2008 przez szimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoG Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Cześć. Już dłuższy czas przymierzam się do kupna cieplejszych jesiennych rękawic, w związku z tym mam szybkie pytanie: Held tourig five TEX CzyHeld season Opłaca się dołożyć 170zl do season? Chodzi mi o temperatury 3-8*C i dni mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi