pestek Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Czołem,Mam filmiki :biggrin: (gdyby ktoś chciał wiedziec jak przerobić dvd na avi czy wmv i jeszcze to pociąć odpowiednio to słuze rada :D)Nie pamiętam kto mi oferował miejsce na serwerze, bo mój darmowy to takich plików nie przyjmie. (6 plików, łacznie 160MB, format wmv)pozdro, :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Najlepsza opcja to chyba rapidshare ale jesli chcesz to odezwij sie na gg, dam ci login i haslo i wrzucisz na moj serwerek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ooo... to dziś przeżyjemy to jeszcze raz...:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Filmy lecą na serwer do styki.Wiec powinny być jeszcze dzis dostępne.Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 :icon_question: Już stoję w kolejce pod tym serwerem i grzecznie o namiar proszę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Na serwerze znajduja sie takowe pliki: www.tkdami.net/~krzysiekz/przed_konwojem.wmv - jak sama nazwa wskazuje, migawki sprzed Kościoła http://www.styka.neostrada.pl/konwoj_z_podkladem.wmv - zmontowany przez kamerzystę materiał z konwoju, z podkładem muzycznymjest jeszcze pełna wersja przejazdu, ale dużo zajmuje wiec jak komuś bardzo zależy to proszę na GG pisać. http://www.styka.neostrada.pl/po_konwoju.wmv - pare sekund przed hotelem http://www.styka.neostrada.pl/my_scalony.wmv - zlepiony przeze mnie materiał roboczy od kamerzysty, przedstawia nas w roli głównej, (kręciliśmy coś ala teledysk na czołówke filmu weselnego i tu są wybrane fragmenty, związane z motocyklem, z oryginalnym dźwiękiem, dlatego czasem słychać komentarz kamerzysty lub nasz, zamiast niezakłóconego dźwięku V-Twina :))To tak żeby sie swoim sprzętem pochwalić, bo w końcu nie miałem okazji polatać z Wami w tym roku. Pozdro,Patryk Edytowane 28 Listopada 2007 przez pestek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 no filmiki lux... polecam ten z podkladem... a jak ktos chce zobaczyc jak jeden bandyta w kominiarce odbiera flaszke to 16 sekunda po konwoju hahahahaha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 no filmiki lux... polecam ten z podkladem... a jak ktos chce zobaczyc jak jeden bandyta w kominiarce odbiera flaszke to 16 sekunda po konwoju hahahahaha.... Zimno bylo, stad ta kominiarka! A przeciez mnie znacie ja mam zlote serce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 ja już mam... super filmik... na nastepny sezon ogłaszamy sie w gazetach... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellka Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Zimno bylo, stad ta kominiarka! A przeciez mnie znacie ja mam zlote serce.....alez oczywiscie Krzysiu masz ogromnie ZLOTE serduszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 zassalem - jak dla mnie spoko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 kurcze, ale fanie to wyszlo :biggrin: tez bym tak chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Złote, to znaczy sie twarde? Nieee ono jest drogocenne, choc w kolorze ktory wyszedl z mody. Takie serce lepiej sie prezentuje w sejfie niz na talerzu ale nie jest to wcale jego wadą. Ja znam taka co ci juz dawno to serce skradła i nosi je w swoim sejfie a tobie sie ciagle wydaje, ze je masz. :notworthy:yhy i tylko ona ma klucz do tego sejfu :crossy: a ja "kasiarzem" nie jestem :notworthy: alez oczywiscie Krzysiu masz ogromnie ZLOTE serduszko.... prawda ? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Na serwerze znajduja sie takowe pliki:Super to zrobiliście, naprawdę dobry pomysł z tym dodatkowym samochodem i kamerzystą :wink: Fajnie że dopisała Wam jeszcze pogoda i wczesna pora, u mnie było zupełnie inaczej :clap: :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Super to zrobiliście, naprawdę dobry pomysł z tym dodatkowym samochodem i kamerzystą :icon_razz:...Kamerzysta wziąl ze soba syna, zeby się przyuczał, dzieki temu miał kto kręcic gdy on jechał samochodem. Nie było to planowane, a wyszło całkiem nieżle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi