pestek Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Wszedzie widac ciecia, kiedys to byl miesiac miodowy a teraz tylko tydzien :biggrin: No niestety, na miesiac to chyba niewielu z nas moze sobie pozwolic ;).A lecimy tam gdzie jeszcze lato - do Turcji. Szerokosci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 hej radomianie :D ma ktoś ochotę w sobotę do borek pojechać i spowrotem :D to tylko 100km :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 rozumiem, ale ja niestety w piątek nie mogę jechać jak i w niedzielę, pozostaje mi tylko sobota. no nic, najwyżej posiedzę sobie na automobilklubie i popatrzę jak chłopaki śmigają :biggrin: dzięki za info :buttrock: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 heja,zmiana planów,najprawdopodobniejbede jutro w R-miu, bedziemy sobie robic zdjecia slubne.Chce przyjechac moto zeby i on zosta uwieczniony...Moze jakis wspolny przelot przy okazji...w razie co namiary na mnie macie, kolo 14 bede w muzeum wsi radomskiej.Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 He... znaczy dzisiaj czy jutro? czyli w sobote czy w niedziele? bo już sie powoli gubie w tym zamieszaniu. W niedziele (czyli jeszcze jutro) - tak jak i dzisiaj stoje sobie na "Supermoto" i sędziuję. Jutro będe swoją motorynką..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam wszystkich!!! Podobnie jak założyciel tematu pestek, mam do was pytanie prośbę ( szczególnie do ludzi z radomia), czy zgodzilibyscie się na przyjazd do parafii Matki Bożej Bolesnej na obozisko 6 pazdziernika :icon_rolleyes: Będzie to mój ślub, rozpocznie się o godzinie 18.30 a następnie wesele w podgórze (17km w kierunku zwolenia). Od bardzo dawna marzyła mi się taka eskorta z motocykli spod kościoła do domu weselnego :icon_mrgreen: Jeśli ktoś chciałby przyjechać proszę o odpowiedz - odwdzięcze się weselną :biggrin: :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 postaram sie byc, tylko opisz ktory to kosciol - jak aulica bo matki bolesnej to mi nic nie mowi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 dzięki janek :crossy: parafia Matki Bożej Bolesnej na obozisku mieści się zaraz przy ulicy Szarych szeregów, drewniana kaplica a zaraz przy niej budują nowy kościół z czerwonej cegły. Jeśli dobrze pamiętam to był tam festyn rodzinny z 2 tygodnie temu na którym chyba byłeś :banghead: p.s Lysy powiedział że jak nie pojedzie w bieszczady to też przyjedzie :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Chetnie bym sie pojawil, ale nie bedzie mnie w Polsce w tym czasie :crossy:Zatem, duzo moto na slubie i wszystkiego naj na nowej drodze :icon_mrgreen:3maj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ja też sie piszę! mam nadzieje że pogoda będzie OK :) dzięki janek :D parafia Matki Bożej Bolesnej na obozisku mieści się zaraz przy ulicy Szarych szeregów, drewniana kaplica a zaraz przy niej budują nowy kościół z czerwonej cegły. Jeśli dobrze pamiętam to był tam festyn rodzinny z 2 tygodnie temu na którym chyba byłeś :wink: p.s Lysy powiedział że jak nie pojedzie w bieszczady to też przyjedzie ;) Karlo załóż może nowy temat na forum "zloty" to moze bedzie bardziej czytelnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Na mnie też licz oczywiście. Jeśli nie zdarzy się jakiś kataklizm to jestem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Proponuje przeniesc chetnych uzytkownikow do nowego tematu zalozonego przez karlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 pestek, jak filmik z przejazdu, da sie cos zrobic? moze chociaz jakies fotki wstaw :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 pestek, jak filmik z przejazdu, da sie cos zrobic? moze chociaz jakies fotki wstaw :DFilm dopiero pod koniec pazdziernika, na pewno jakos go udostepnie. Co do fotek to kilka mam, głownie przed hotelem, wrzuce na dniach na strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Zgodnie z obietnicą;http://virago535.ovh.org/slub.htmNie mialem czasu ich obrobic, pokadrowałem jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi