dziubek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ...Czasem mam wrazenie ,że nie doceniamy skarbów historii i urokliwych miejsc wokół naszych domów,jak to mówią cudze chwalicie a swojego nie znacie...Doceniamy, doceniamy... :) A nasze docenianie jest wprost proporcjonalne do temperatury za oknem :P U mnie jutro jeszcze quad ale za tydzień kto wie :crossy: I oby do ciepłego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon64 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witaj,dziubek w sobotę chcemy z kolega pojechać do Puszczykowa ,pojedziemy przez Grodzisk Wlkp.może po drodze gdzies sie spotkamy,planujemy wyjazd z Drezdenka na 12.00,mój kolega jeździ na drag starze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Dziękuję za zaproszenie. Napewno za jakiś czas spotkamy się w realu. Mój sprzęt jeszcze śnii snem zimowym. Czekam na kilka dupereli z Finlandi bo u nas nie mogłem dostać no i po przebraniu go w częściowo nowe ciuszki będzie stopniowo wybudzany :icon_mrgreen: A od piątku bawimy się w gronie >CYCa< w leśniczówce całkiem chyba niedaleko Drezdenka. Może kiedyś jako użytkownik serii Star Yamahy zajrzysz do nas. Duże spodkanie planujemy...zresztą info na stronie j/w. Ja pomimo zmiany z marki "jedynie słusznej" :D na inną "jedynie słuszną" nadal spotykam się w tym towarzystwie bo zwyczajnie jest normalnie super. A troche świerzej krwi się przyda :crossy: Fajnego wyjazdu (Kilka miłych winkielków jest na trasie Mosina - Kórnik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon64 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witaj,niedawno dostałem emalię dotyczącą spotkania CYC w leśniczówce,ale wynikało z niego ,że bedzie problem bo właścicielka osrodka podniosła znacznie ceny i do spotkania nie miało dojść ,stąd nasze inne plany.Jeżeli bedziecie na miejscu to z przyjemnościa zawitamy do Was,jeżeli możesz to daj znać jakie wpisowe i tym podobne,pisałem w tej sprawie do kolego ze Szczecina ale komp.podaje ,że adres jest nieprawidłowy.Powodzonka,podobno ma byc ładna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Cena to 250zł za dwa dni z jedzonkiem i spaniem od osoby. Kilkoro z nas w tym i ja będziemy od piątku wczesnego popołudnia. Pewnie są jeszcze miejsca do spania. Powinieneś mieć wprowadzającego. Podpytaj kolege ze Szczecina. Kto to? Sprawdze namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ujawniam się i pozdro dla WSZYSTKICH Daras z Buku do zo :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: baczyska na scieżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTAQ Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ujawniam się i pozdro dla WSZYSTKICH Daras z Buku do zo :banghead: :crossy: :banghead: baczyska na scieżkachciesze sie ze temat nie umarł, dzieki i do zobaczeniana gdzies na trasie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomenes Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Organizujemy pierwszy forumowy wyjazd do Boryszyna na Bunkry. Wyjazd w sobotę 26.05 rano (8.00) z Orlenu w Grodzisku Wlkp. Trasa ma 100 km; do tego przystanki... Oznacza to, że startujemy o 8.00 żeby nie gonić a zdążyć w Pniewie kupić bilety i wypić kawę czy co kto tam lubi.Przypominam, że należy zabrać ze sobą latarki ze świeżymi bateriami ;) - w podziemiach jest ciemno i choć pozabezpieczano większość studni, szybów i klatek schodowych, zapewne jeszcze są tam miejsca na które trzeba uważać. Zapraszam na www.gromotor.phorum.pl Edytowane 22 Maja 2012 przez radomenes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intruder Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ujawniam się i pozdro dla WSZYSTKICH Daras z Buku do zo :buttrock: :crossy: :flesje: baczyska na scieżkachJeszcze tu się zapisałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cartur Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 artur zwany na starołęce HIPIS, na forum cartur, 38 lat juz za pare dni Poznań aktualnie Lwówek wielkopolski.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngieX Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Wronki/ Szamotuły :P witam :) Cytuj adrenalinauzależnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janas Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 rafał poznań witam i ujawniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 rafał poznań witam i ujawniambrodacz powiat pozńański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 czy ktoś wie coś o imprezie 13 w OpaLENICY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi