PTAQ Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Hej wszystkim forumowiczom! Chciałbym poznać nową wiare kochającą chopery i nie tylko z w/w powiatów, najlepiej w moim przedziale wiekowym, tj. 18- 24 lata. Ujawnijscie sie ze wogole istniejecie i piszcie! Albo posty albo na GG! Moze uda sie zebrać wiekszą ekipe na jakiś "jang mitting w plenerze :D , jak nie w tym to na przyszły sezon ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Witam :) W Szamotułach jest spora ekipa, może jeszcze ktoś się ujawni. Jako pierwszy z cienia wyjdę ja :) Do zobaczenia na trasie :D Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ja jestem z Nowego Tomyśla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTAQ Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ja jestem z Nowego Tomyśla ;) :buttrock: Ja jestem z Nowego Tomyśla :smile: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 widzę, że temat "podumarł". Korzystając z chwili czasu przeglądam forum. Także się ujawniam jakoby jestem z OPALENICY. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ujawniam sie szamotuly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mieszkam koło Wolsztna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 No to też się ujawniam może niezbyt z wskazanego przedziału wiekowego ale jeszcze mi się chce...tzn. jeździć :icon_mrgreen: i nazwijmy,że mieszkam w dwu powiatach Grodzisk/Międzychód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No to też się ujawniam może niezbyt z wskazanego przedziału wiekowego ale jeszcze mi się chce...tzn. jeździć :offtopic: i nazwijmy,że mieszkam w dwu powiatach Grodzisk/Międzychód. Widzisz Dziubek młodzi nie chcą się ujawniac to My sie ujawniliśmy. Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No to mam pytanie do tych ujawnionych i nieujawnionych motocyklistów ze wskazanych powiatów ale w zakresie wiekowym szerszym niż w poście zagajającym dyskusje: jakie plany na nowy rok. Tylko nie piszcie o zlotach bo na tych bywamy i tak, ale o swoich planach wyjazdowych. No i nie piszcie, że ten temat już gdzieś jest na forum bo chodzi o Nas, mieszkających tuż za miedzą :buttrock: A może ktoś kto niekoniecznie ujeżdża sprzęt Yamahy(wyjaśnienie na wskazanej dalej stronie) miałby ochote przyłączyć się do CYCa. Zapraszam > tutaj< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon64 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam i ujawniam sie ,mieszkam niedaleko Miedzychodu i na razie nie widac na drogach motocyklistów,choć ja juz jeżdze od kilkunastu dni,niestety obserwuje tylko w sobote lub niedziele pojedyńcze motocykle i to tylko wtedy gdy jest piekna pogoda,a przypominam ,że nie ma złej pogody na moto,sa tylko źle ubrani motocykliści,a moze tak jakis wspólny wyjazd na motobazar we Wrocławiu?,byłoby fajnie wiekszą grupą zjawić sie w stolicy Dolnego Ślaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie dziw się. Myśle, że jeszcze Pani Zima da o sobie znać. Mój sprzęcik stoi jeszcze w garażu bez akumulatorka i czeka a ja puki co tłukę się quadem w jego zastępstwie. Jeszcze troche i będzie nas tłoczno na drogach. Tych pod Drezdenkiem też :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon64 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 jutro z kolegą planujemy przejazd po lubuskich dtogach,z Drezdenka polecimy do Lubniewic ,potem Łagów i przez Świebodzin na Miedzyrzecz,zobaczymy liczne zabytki,zjemy coś po drodze ,a wdomu napalimy w piecu i nakarmimy psa...,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Pewnie skończyło się na napaleniu w piecu i nakarmieniu psa :icon_eek: Cholernie zimno jakoś :banghead: Ale jak czują moje styrane stare kości to już ostatki tego białego diabelstwa za oknem :buttrock: tak >tutaj< piszą. Edytowane 16 Lutego 2008 przez dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon64 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 No hej,wcale sie nie skończyło na napaleniu w piecu,o 12 wyjechalismy z Drezdenka w kierunku na Kostrzyn,zjechalismy do Lubniewic(chyba najmniejsze miasto w Polsce)ale b.b. ładne ,potem łagów ,odwiedziny na zamku,potem Miedzyzecz(też pikny zamek)i do domu,na zegarze 238km,a tem wieczorem -2,dalismy rade.Czasem mam wrazenie ,że nie doceniamy skarbów historii i urokliwych miejsc wokół naszych domów,jak to mówią cudze chwalicie a swojego nie znacie.Pozdrawiam.Za tydzien znowy gdzieś ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi