mako_15 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Kretynku, nie każdy z rejestracją na "W" to warszawiak. Większość to twoi "krajanie" albo ziomkowie lunatyka Kolego czy ty czasem nie przesadzasz ? Waz slowa bo obrazasz sporo ludzi.. Jak juz chcesz uogolniac to moze zacznij od krytyki siebie i swoich znajomych, moze troche sie opamietasz ;] Wracajac do OT to jest kilku kretynow ktorzy psuja opinie calej zmotoryzowanej spolecznosci warszawy ale na pewno nie kazdy taki jest. I dla tych ktorzy sie temu nie poddaja szacunek. Pozdrawiam Edytowane 9 Grudnia 2007 przez mako_15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Kolego czy ty czasem nie przesadzasz ? Waz slowa bo obrazasz sporo ludzi.. Jak juz chcesz uogolniac to moze zacznij od krytyki siebie i swoich znajomych, moze troche sie opamietasz ;] hhahahaah moralnosc Kalego.Jak lunatyk jechal to bylo dobrze ?Ja koncze ten temat, bo widze, ze sie raczej nei dogadamy chociaz 2 czesc twojego posta pokazuje, ze raczej sie zgadzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 hhahahaah moralnosc Kalego.Jak lunatyk jechal to bylo dobrze ?Ja koncze ten temat, bo widze, ze sie raczej nei dogadamy chociaz 2 czesc twojego posta pokazuje, ze raczej sie zgadzamy. ja jechałem bo mam dowody na jazdę niektórych warszawiaków a wy nie znacie mnie ... dajcie spokoj bo to sie głupie robi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_15 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja do lunatyka nic nie mam i jak on powiedzial jest to jego zdanie i nikt nie musi sie z tym zgadzac :) Ja tylko mowie zeby kolega nie obrazal znajomych lunatyka :icon_mrgreen: Inteligentni ludzie zawsze dojda do jakiegos porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja do lunatyka nic nie mam i jak on powiedzial jest to jego zdanie i nikt nie musi sie z tym zgadzac :flesje: Ja tylko mowie zeby kolega nie obrazal znajomych lunatyka :icon_mrgreen: Inteligentni ludzie zawsze dojda do jakiegos porozumienia A Greedo kazal sie komus zgadzac z jego zdaniem ?lunatyk bez mydla pojechal warszawiakom.Co wy sie tak uczepilicie tego 'czyjegos zdania'.To tak jakby komus powiedziec: 'twoja siostra to dziwka, ale spoko bo to tylko moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzac' no bez jaj panowie :)Jak cos mowimy to bierzemy za to odpowiedzialnosc, a nie 'nie musisz mnie popierac'.Oczywiscie, ze sie nie zgadzam i nie chce, zeby ktos tak pisal tak samo jak ty nie chcesz, zeby greedo tak pisal. Powstrzymujcie sie troche, bo latwo przegiac, a poco mamy tu miec takie niesmaki. Wracajac do naklejki: robic, tylko trzeba jakis zgrabny projekt trzasnac.Moze cos w stylu:Droga, 2 rzedy puszek, miedzy nimi linia przerywana, a na niej/obok niej oczywiscie motong. Na gorze i na dole mamy super miejsce na teksty.Najlepiej by bylo juz klasycznie: zolte tlo + czarny motyw. Czytelne, ostrzegawcze i zwracajace uwage barwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_15 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Pozwole sobie tylko przypomniec ze przestrzegam przed obrazaniem znajomych lunatyka :icon_mrgreen: bo to moze urazic bogu winne osoby Co do tematu naklejek popieram przedmowce :) (zeby nie bylo ze ciagle tylko offtopuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 no wiec wracajac do tematu... ja widzialem na "L" (auto) taka naklejke: "... i Ty tez sie uczysz jadac za mna..." mniej wiecej jakos tak to bylo i przyznam szczerze calkiem trafne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 spotkalem sie z niemiłymi zachowaniami, gestami ze strony kierowców na warszawskich blachach (...) ale sam wiesz jak jest w godzinach szczytu jak np blokuja skrzyzowania wjezdzaja i nie moga z nich zjechac... Takie numery przerabialem takze w Poznaniu, Wroclawiu, Krakowie i innych, mniejszych, miastach. Problem jest raczej ogolnoposki :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) Ja bym sobie chętnie vlepkę na puszkę nakleil - i jakoś nie przeszkadzam, że będzie choinkowaty :buttrock: ciekawe czym byłaby warszawa bez ursusa i wielu innych takich zakładów ... od pokoleń to tam mieszka może 10 tyś ludzi :) :banghead: Ursus to dzielnica a nie tylko miejsce gdzie produkują traktory. Komentarz IMO kompletnie "od czapy" :flesje: g3d - za dane statystyczne :wink: - wyjaśniają wszystko :flesje: Lime82 - za cytat z księdza i za "pokolenia" :P Pozdrawiam Edytowane 15 Grudnia 2007 przez Kirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Taka szybka praca (kilka minut, bo później zapomnimy o tym temacie :P):http://i69.photobucket.com/albums/i74/loony_photos/on-ty.jpg Strasznie nieczytelne, IMO. Na naklejkę się niespecjalnie nadaje, powinno być coś czytelnego, symbolicznego, co by od razu wchodziło w umysł, a nie żeby trzeba się było przyglądać, próbować przeczytać (ten napis na ukos mało czytelny jest) i domyślać "co tam w zasadzie jest". Ale sam lepszej nie zrobię bo jestem absolutnym antytalentem plastycznym. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi