NaczelnyFilozof Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Odwiedziłem garaż Babci. Znalazłem lampe do WSK. Ile może być warta? Jest to odbłyśnik i szkło z chromowaną obwódką. Oryginalne zapakowane w socjalistyczny karton. Nigdy nie montowane do motocykla. Na allegro z 20pln dostane? :buttrock: Jeszcze znalazłem cylinder chyba z Junaka. Do części skrzynek nie mogę się dostać bo w garażu zawalił się strop. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Na allegro z 20pln dostane? :) Nie uważasz ze od tego miedzy innymi jest serwis aukcyjny żeby Ci ją ktoś wycenił ? Czy chcesz żeby tutaj ludzie licytowali? Dla mnie nie jest warta złotówki. A w allegrowie jakiś czub będzie chciał z drugim kupić za 200pln samą metkę . To może jednak nie od tego jest forum. Może zapytaj od razu ile będzie kosztowała naprawa stropu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Nie uważasz ze od tego miedzy innymi jest serwis aukcyjny żeby Ci ją ktoś wycenił ? Wystawie na allegro. Może dostane 20 pln. przynajmniej kilka litrów do baku :icon_razz: Może zapytaj od razu ile będzie kosztowała naprawa stropu ;] Garaż jest chyba z 1955r. Dziwnie budowali garaże. Dach z drewna pokryty blachą. Ale od wewn sufit zabetonowany trocinami. No i się wszystko zapadło do wewn. Strach wchodzić... Nie będę zakładać nowego tematu. Ale mam pytanie jeszcze jedno: Jak nazywają się te osłony boczne w motocyklu co chronią w klasykach nogi przed deszczem/wiatrem? Takie niby rynny dachowe po bokach? Jest na to fachowe określenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Osłony na nogi i tyle ;] . Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 spotkałem sie tez z określeniem "wiatrochrony" ... ale tego raczej nikt teraz nie uzywa;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi