grzegorz 6 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 czy morze ktoś podesłać mi plik o motocyklu virago xv-535 poczebuję jnformacj jak naprawiać mam świece zakopcone, słabą moc mam do sprzedania za przyzwojte pieniądze oparcie i nową beczkę tumikową pod motorem robiona z blachy 2 nowa malowana farbą do temperatury 1200 stopni sprzedam cena negocjacyjna muj mejl [email protected]poczebuję informacj o gazinikach jak je ustawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 po pierwsze: opcja szukaj. tam znajdziesz informację gdzie znajdziesz serwisówkę. do xv535 nie powinno być problemupo drugie: zakopcone świece to na moje niewprawne oko zbyt bogata mieszanka. ale ja się nie znam... natomiast jeśli ty na mechanice znasz się tak, jak na języku polskim - proponuję od razu poszukać dobrego warsztatupo trzecie wreszcie: na oferty jest odpowiedni dział na forumjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Zdejmij filtr powietrza i zrób rundkę tak na początek.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 6 Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 po pierwsze: opcja szukaj. tam znajdziesz informację gdzie znajdziesz serwisówkę. do xv535 nie powinno być problemupo drugie: zakopcone świece to na moje niewprawne oko zbyt bogata mieszanka. ale ja się nie znam... natomiast jeśli ty na mechanice znasz się tak, jak na języku polskim - proponuję od razu poszukać dobrego warsztatupo trzecie wreszcie: na oferty jest odpowiedni dział na forumjsz dzięki ale jak będę szuka korepetycj do wezmę sobie krywatnie niewiedziałem rze ci moje błędy przeszkadzają myślałem rze wśrud motocyklistów jest sztama atu zdziwienie .nieładnie tak komu wytykać jest to niegrzeczne skąd ty wiesz czy druga osoba jest zdrowa i tylko proś o poradę nieładnie dowidzenia pozdrowionka ... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 http://www.virago.com.pl/index.php tu sie zaloguj i pogadajsami viragowcy ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi