Skocz do zawartości

poczebuję nnformacj o yamaha virago 535

grzegorz 6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

czy morze ktoś podesłać mi plik o motocyklu virago xv-535 poczebuję jnformacj jak naprawiać mam świece zakopcone, słabą moc mam do sprzedania za przyzwojte pieniądze oparcie i nową beczkę tumikową pod motorem robiona z blachy 2 nowa malowana farbą do temperatury 1200 stopni sprzedam cena negocjacyjna muj mejl [email protected]

poczebuję informacj o gazinikach jak je ustawić :)

po pierwsze: opcja szukaj. tam znajdziesz informację gdzie znajdziesz serwisówkę. do xv535 nie powinno być problemu

po drugie: zakopcone świece to na moje niewprawne oko zbyt bogata mieszanka. ale ja się nie znam... natomiast jeśli ty na mechanice znasz się tak, jak na języku polskim - proponuję od razu poszukać dobrego warsztatu

po trzecie wreszcie: na oferty jest odpowiedni dział na forum

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

po pierwsze: opcja szukaj. tam znajdziesz informację gdzie znajdziesz serwisówkę. do xv535 nie powinno być problemu

po drugie: zakopcone świece to na moje niewprawne oko zbyt bogata mieszanka. ale ja się nie znam... natomiast jeśli ty na mechanice znasz się tak, jak na języku polskim - proponuję od razu poszukać dobrego warsztatu

po trzecie wreszcie: na oferty jest odpowiedni dział na forum

jsz

dzięki ale jak będę szuka korepetycj do wezmę sobie krywatnie

niewiedziałem rze ci moje błędy przeszkadzają myślałem rze wśrud motocyklistów jest sztama atu zdziwienie .

nieładnie tak komu wytykać jest to niegrzeczne skąd ty wiesz czy druga osoba jest zdrowa i tylko proś o poradę

nieładnie dowidzenia

pozdrowionka ... :notworthy: