Komarrider Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Ale nie daleko kościoła w kuniowie jest remiza jakieś 50 m może tam pod bramą jeszcze lepiej ?? i bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 skoro jest w zasięgu wzroku i jak sie nie zgubie to podjade,nie ma problemu Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 racja :-) Proponuję tam się stawić o 12:40.Kto jest za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Jestem za :icon_mrgreen: ale może po mszy ?? albo troszkę wcześniej bo nie lubię wchodzić na ostatnią chwile do koscioła bo z tego co wiem to msza o 13 jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 To ustalone, przed mszą przy remizie. Proponuję 12:30, przed mszą będzie lepiej moim zdaniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 I lipa, nie dało się załatwić podmianki, muszę być na służbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 skoro przed mszą to jakiś czas bo jednak msza to msza,a potem wg planu ma być jakiś piknik na czym to bedzie polegać?? trezba uiścić jakąś wpłate?? Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 żadnej opłaty jedynie jakieś picie albo jedzenie ale chyba jedzonko jakaś grochówka była jedynie po 2 zł pamiętam że fajno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 A ja złapałem wira i zdycham w łuzku, szlag jasny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 eh Granat to uroki jesiennych przepogodzeń niby ciepło a człowiek sie na moto przejedzie albo lrzej ubierze i zaraz wir łapie i zamiast na motor to do wyra,a ja juz prawie motor wyczyściłem,chyba z 2 godziny sie męczyłem żeby szybe założyć <zły> ale w gruncie sie udało :crossy: jeszcze brykne po paliwo i jestem gotowy na jutro,pozdr Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ja swojej sevence zrobiłem mycie w wersji mocno okrojonej :-) Tylko to co na wierzchu, bak, plastiki i felgi trochę przetarłem (ale i tak są czyste alternatywnie) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 panowie, mnie chyba zabraknie jutro, dzis wyjezdziłem całe paliwo;)) Ale co tam... może sie cos wyskrobie od babci :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ja wczoraj wlałem 7 litrów ale jeździłem około 50 km czyli pewnie spaliłem 1,5-2 lwięc powinno starczyć,zaraz wyprowadzam auto potem motor i czekam na kompanów i ruszamy,do zobaczenia na miejscu!! szerokiej drogi :) Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 jednak się pojawie:)) pozyskałem fundusze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ja już sie melduje po zlocie oczywiście pozytywne wrażenia,z tym że mój motorek miał szlifa bo dałem gościowi żeby niem jechał i sie ślizgnoł,ale bez poważnych uszkodzeń troszke chrom z tłumika sie przyrysował mam nadzieje że Piotreek wrzuci zdjęcia,a i jeszcze udzielałem wywiad do gazety <lol> Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi