Mr.Maciek Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam!Kto lata w terenie? Bardzo mało nas, ale może ktoś się znajdzie. Proszę się odezwać w tym temacie, może jest nas wielu a o tym nie wiemy ;P. Pozdrawiam, Maciek P.S. Do sprzedania Aprilia RX 125, zarejestrowana, opłacona, stan bdb!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ja zsuwam, ale uralem, troche inny klimat:-)ale zawsze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Mój kolega smiga na jakieś aprillce i wychodzi mu to ale na forum niestety nie jest zalogowany ale popytam sie go czy nie chciał by z kimś w terenie poskakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Heh, ale ja sie z nim znam :) Bo pewnie chodzi o Marcina. Znamy sie i razem latamy, ale im więcej tym lepiej :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 heh właśnie chodzi o niego dzisiaj sprzęta zrobił i smigał już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Niedlugo wroce w teren takze wpisze sie juz na zapas :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 musimy sie spotkać kiedyś na mały wypad w teren Yamaha dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No i jak smigacze? cos sie dzieje wokół kluczborka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Śmigamy, śmigamy, ale brak ekipy nie ma sie co okłamywać :D chociaż teraz coraz zimniej, też już nie latam można tak powiedzieć... :/ Ale mam nadzieję że na przyszły sezon będzie lepiej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Na wiosnę trzeba będzie sie zebrać i pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ja widziałem kilka razy koło stacji frycowskiego jak smigali w terenie, ogolnie fajnie to wyglądało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Koledzy a co to za ekipa jest na crossach koło Kluczborka maja tor na wylocie na Olesno koło tej stacji benzynowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Jutro o 9 rano zaczynamy latanie na torze koło Kluczborka przy stacji benzynowej przy drodze na Olesno. Oby prognoza pogody się nie sprawdziła... Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Tam podobno Chope zrobili i skaczą PozdroKuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 To ta sama ekipa co zasuwa za przejazdem w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi