zaba05 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 witam zgromadzonych,to kiedy jest zebranie na zlot,czy tez jedziemy idywidualnie.??chetnie smigne na pare maszyn.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 witam zgromadzonych,to kiedy jest zebranie na zlot,czy tez jedziemy idywidualnie.??chetnie smigne na pare maszyn.pozdrawiamke??? chyba Ci się tematy pomieszały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziewczynaHondy Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No a ja z moim 'Chłopem " jesteśmy nowi w tym wszystkim. pozdrwaiam wszystkich bardzo serdecznie :bigrazz:))) p.s jesteśmy z pod Olesna :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor-m Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam, również chcialbym sie dopisać : doktor-m - Chudoba, oraz dziewczynahondy - Wędrynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pantronix Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Też się chętnie dopisze do tej listy pantronix - Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morich Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witajcie, z chęcią dopiszę się do listy. Czarny- DW/Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam Wszystkich. Jestem z Opola. Od poniedziałku jestem szczęśliwą posiadaczką czarnego gs 500e. Jak zobaczycie na drodze kogoś, kto nie przekracza 50km/h, ściska kurczowo kierownicę i ma przerażenie za szybką - to będę ja ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witamy i zapraszamy na Anabegr. Reszta w dedykowanym temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witamy i zapraszamy na Anabegr. Reszta w dedykowanym temacie :) Raczej nie dam rady, a wolałabym uniknąć obciachu na dzieńdobry. Muszę najpierw posłuchać, jaką melodię nuci mój motor... jest kobietą, więc pewnie się dogadamy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ytelak Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam też jestem z opola pomykam czarną Yamaha Wild Star szerokości wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witam też jestem z opola pomykam czarną Yamaha Wild Star szerokości wszystkim życzę. No to witam właścicela najbardziej klasycznego olbrzyma jakim jest dla Wild Star. :lalag: Widzę że masz doświadczenie z kamertonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsiaQ Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Pozdrawiam z Czarnej Hondy Shadow 750 -Kluczbork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ytelak Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) No to witam właścicela najbardziej klasycznego olbrzyma jakim jest dla Wild Star. lalag.gif Widzę że masz doświadczenie z kamertonami. Tatsu ,No witam, czy myśmy się nie spotkali pod Castoramą? Edytowane 5 Września 2009 przez ytelak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ytelak Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A może by tak zlocik na koniec sezonu na opolskim rynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 A może by tak zlocik na koniec sezonu na opolskim rynku ? A może śmiganie do Czech? na Prudnik i z Prudnika na Pradziada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi