Piotrek Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 To już za dwa tygodnie, kurde, zawsze chyba było później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassica Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 ja bym z checia ale jeszcze sie nie poskładałam :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Bassica po czym ? Jedziemy jakąś ekipą jak w tamtym roku na g.Św Anny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Joł! Kto jedzie na św.Anne? Dawać cynk, bo moja ekipa w rozjazdach to chętnie bym sie podczepił gdzieś :biggrin: Gdzie zbiórka? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja myślę że podobnie jak w tamtym roku, ok 9 zbiórka na rynku w Kluczborku. O 11.30 jest msza, a im później się tam zajedzie to tym większy tłok będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) Może być:) To jedziemy, ogień z dupy,siwy dym i biała sadza :biggrin: I może potem jakaś mała traska do Czech? :icon_mrgreen: Edytowane 28 Lipca 2010 przez Tobik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 W Czechach to byłem 3 tygodnie i tydzień temu :icon_razz: także na razie mam dosyć pepików (we wrześniu znowu lecę). Coś mało chętnych w tym roku na tą mszę :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja się wybieram, o ile pogoda dopisze, ale w rodzinnym gronie, więc jak coś, to do zobaczenia na miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Przemek ,to co? zapinamy 200km/h i lecimy na św.Anne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja tam myślę, że na rynku zjawi się kilka maszyn, tak jak to zwykle bywało. Na forum deklarowało się kilka osób a na rynku przynajmniej dwa razy tyle maszyn stało przed wyjazdem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 200 to mój sprzęt nie poleci :bigrazz: Ale jak Ci będzie za wolno to możesz lecieć z ziomkami z Byczyny - jeśli nie z nami to polecą szybciej . Ale i tak ich ustawiam na rynek w Klb to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 CO nie poleci? Oczywiście,że to poleci:D 3 Kamertony Yamahy o tym świadczą :biggrin: A ziomki z Byczyny jaką predkosc trzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jako nowość po Mszy Św. na Górze Św. Anny, organizowany jest piknik motocyklowy w Strzelcach Opolskich ;) Więcej info w linku;) http://strzelceopolskie.pl/serwis/index.php?id=22&idd=2805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassica Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Bassica po czym ? Jedziemy jakąś ekipą jak w tamtym roku na g.Św Anny ? Po dzwonie , w maju miałam za Olesnem , ale juz wczoraj otrzymałam dobra wiadomosc , Suzii zyje i w koncu odpaliła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Tobik : oni różnie ale nie więcej niż 220 bo więcej nie mogą :icon_razz: Nie no myślę, że tak 160 polecą jeśli pojadą sami . Bassica : współczucia . Wracaj szybko na drogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi