cykoria Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Wy gadacie - My jeździmy :icon_razz: ...a raczej ślizgamy :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Wy gadacie - My jeździmy :icon_razz: ...a raczej ślizgamy :biggrin: . No bo Wy macie enduraki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Masz rację, ale każdy z nas nie ma jakiegoś rodzaju maszyny. Nasze endurki nie zostały też do zimy przygotowane - zamarzają hamulce, grzęzną w śniegu (tylko mój :icon_evil: ), a na lodzie to robią co chcą - bez wyraźnego powodu obróciło mnie o równe 180 stopni. Mam nadzieję, że do wiosny nie tak daleko - tęsknię do błota... ponoć ma zdrowotne właściwości :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Kurde, chyba idę komarem pośmigać :) Mniejsze straty przy glebie na śniegu/lodzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A ja właśnie kilka dni temu widziałam gościa na komarze w Czarnowąsach - to nie ty Piotrek? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Nie :) Na komarach/simsonach itp widziałem sporo ludzi w Opo/Klb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ytelak Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) Tatsu tu zaglądałeś? http://www.yamaha-roadstar.pl/. Piter 1600 też tam jest. Edytowane 26 Lutego 2010 przez ytelak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Jest Ktoś chętny na pośmiganie jutro (ok 150 km - Antonin, Kobyla Góra) tj w Niedziele ok 13-14 ? Chciałem w poniedziałek ,ale ma padać :evil: Jakby co piszcie tutaj lub na pw - prędkości max 120-130 Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abook Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam szanownych forumowiczów i forumowiczki ;) Jestm Kuba (abook) z Kluczborka, od tygodnia posiadam mój pierwszy motorek, jest nim Honda VFR750 RC36 '91. To tyle jeśli chodzi o przywitanie, pozdrawiam wszystkich i przyczepności życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ostrożnie z tą VFR bo ponoć potrafi zaskoczyć . Sprzęt zacny gratulacje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 VFR to git sprzęt:D uwielbiam starsze VFRy. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Uwaga do tych co śmigają na Częstochowe przez miejscowości OZIMEK, GRODZIEC właśnie na tym odcinku była remontowana droga, i w tym problem i apel do tych "Szybszych" droga jest fajna są winkle żeby kogoś nie poniosło bo na winklu w połowie WYSEPKA potem druga WYSPA ( inaczej tego nie można nazwać ) jest w h*j du*na rozwalił się 3 TIR-y 1 czołówka osobówek 3 dni temu . I naprawdę dużo puszek osobowych :) potraciło opony pogięło felgi, krawędzie wyspy są naprawdę jak duży krawężnik więc lepiej uważać i jechać ostrożnie to na tyle Powodzenia... :crossy: do zobaczenia na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassica Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 bry :) ten nr 46 na liście- bassior to ja? Zapomnialam ze sie tu zalogowalam i tak sie zastanawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A czym śmigasz, może poznam moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassica Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 czarna gs 500 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi